Нов фон дьо тен от L’Oreal – True Match

Новият фон дьо тен True Match от L’Oreal се препоръчва за всички жени , особено за тези с чувствителна или суха кожа, които се нуждаят от перфектна защита през зимата. Продуктът съдържа глицерин и витамин Е и В5. Първата съставка, глицеринът, овлажнява кожата, гарантира комфортно усещане, намалява сухотата на кожата и предпазва лицето от измръзвания. Витамин Е забавя процеса по стареене на кожата и изглажда бръчките, а витамин В5 успокоява раздразненията и се грижи за състоянието на кожата. Фон дьо тенът True Match се състои от специални пигменти, които гарантират сияен и естествен вид. Също така изравнява тена на кожата през зимата. Освен това, в състава му ще откриете етерични масла, които улесняват нанасянето, осигуряват изравняване на тена и комфорт. Плюс това, предпазва епидермиса от увреждане и защитава кожата от слънчева радиация и ниски температури.

Новият фон дьо тен от L’Oreal – True Match, е много лесен за нанасяне. Опаковката е екипирана с помпа, която ще Ви осигури необходимото количество от продукта. Нанесете част от фон дьо тена на ръката си – така ще бъде по-пластичен и нанасянето ще се улесни. Разнесете го с гъба или плоска четка. Апликаторите трябва да се почистват и изсушават при нанасяне на фон дьо тен. Един слой от продукта е достатъчен, за да се направи професионален грим и да покрие всички несъвършенства (обезцветявания, тъмни кръгове около очите, точки и изпъкнали вени).

Фон дьо тенът True Match от L’Oreal е наличен в девет нюанса: Nude Ivory, Vanilla, Rose Beige, Nude Beige, Nude Sand, Honey, Golden Beige, Golden Natural и Golden Sand. Според производителя, всеки цвят съвпада идеално с тена на кожата. За по-лесен избор на цвят, производителят е поставил специално приложение. Може да установите тон и нюанс на кожата, а след това да откриете перфектния фон дьо тен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *