Регенериране с Ultimate Moisture Hydrating Cream от YASUMI

Интензивният овлажняващ, подхранващ и регенериращ крем за лице от Yasumi е продукт предназначен за всички салони за красота и СПА центрове, но за известно време е наличен и за продажба на дребно. Как действа Ultimate Moisture Hydrating Cream? Трябва ли да инвестирате в професионални процедури с интензивно овлажняващи продукти от Yasumi?

Ultimate Moisture Hydrating Cream

Интензивно овлажняващият крем от Yasumi е продукт за ежедневна грижа, който не само овлажнява, но и регенерира и минерализира кожата. Ultimate Moisture Hydrating Cream предпазва чувствителните клетки в епидермиса от вредни външни фактори, а всичко това е благодарение на комплекс от активни съставки с високо съдържание на витамини и минерали. Правилната хидратация се възстановява след няколко дни на употреба на Ultimate Moisture Hydrating Cream (точно както с основа за грим).

Комплексна грижа за лицето

Интензивно овлажняващият крем за лице Ultimate Moisture Hydrating Cream от Yasumi има много многоизмерно въздействие върху всеки тип кожа, въпреки че е най-подходящ за суха кожа с първи белези на стареенето.

  1. Осигурява оптимално овлажняване и подхранване.
  2. Предпазва кожата от загуба на вода.
  3. Успокоява и омекотява кожата на лицето.
  4. Може да се използва като основа за грим.

Активни съставки за най-добрата грижа

Овлажняващят крем от Yasumi е базиран на морски колаген и хитозан, който гарантира подходящо овлажняване на кожата и предпазва клетките от загуба на вода. Освен това, плюс възстановяването на влажността, Ultimate Moisture Hydrating Cream ускорява регенерирането на епидермиса. Полезният витамин E под формата на токоферол от естествени растителни масла е силен антиоксидант и, освен възстановяването, забавя процеса на стареене и подсилва кожата. Правилното овлажняване се осигурава също и от натриева сол от пиролидонова въглеродна киселина, т.е. естествен овлажнител в кожата.

Кремът Ultimate Moisture Hydrating Cream се състои от морски водорасли, отговорни за подходящото минерализиране на кожата. Богати на минерали (например, магнезий, калций, йод и цинк), морските водорасли гарантират правилен процес в епидермиса, като му доставят необходимите подхранващи съставки. Кремът за лице от Yasumi е допълнително обогатен с масло от пшенични кълнове, което е източник на всички необходими мастни киселини, благодарение на които подхранва, овлажнява и прави кожата еластична и по-мека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *