Фон дьо тен Stick Foundation от Inglot

Какво асоциираме с фон дьо тен? Козметичен продукт с доста течна консистенция, в елегантна бутилка с помпа. Тези типове фон дьо тен обикновено намираме в аптеката. Какво ще стане, ако разрушим мита за този тип? Inglot няма проблем с това и януарското им предложение представя фон дьо тенът Stick Foundation!

Фон дьо тенът на Inglot Stick Foundation е хипоалергичен продукт, който комбинира невероятните свойства на продукт за грим и удобство, за момента запазено изцяло за малките козметични продукти. Как са го постигнали? Inglot има свои уникални и универсални идеи за козметиката за грим.

Stick Foundation от Inglot е фон дьо тен за лице, чиято формула е обогатена с екстракт от вечерна иглика. Най-ценните свойства са скрити в семената на вечерната иглика. Това растение е богато на витамини, ензими и минерали (цинк, селен, магнезий и калций). Благодарение на това, Stick Foundation от Inglot значително подобрява състоянието на кожата, овлажнява я и не причинява сухота. Освен това, Stick Foundation е продукт, който осигурява добро покритие с тънък слой на фон дьо тена, за да прикрие всички несъвършенства и обезцветявания, изравнява тена на кожата и гарантира перфектен резултат за дълго време.

Иновативната формула на Stick Foundation го прави удобен за употреба, лесен за прилагане и много полезен. Stick Foundation от Inglot няма да създава никакви проблеми, когато го взимате на път. Той е лесен за прилагане, така че е идеален не само за ежедневен грим, но и за контуриране на лицето или за сценичен грим. Можете да нанасяте фон дьо тена директно на лицето и да го разнасяте с четка или гъба (производителят препоръчва използването на InglotPro Blending Sponge).

В предложението на Inglot ще открием 17 нюанса на Stick Foundation. Всеки ще намери по нещо за себе си, защото палитрата от цветове е много голяма – от много светло бежово, през по-топло и студено кафяво, до нюанси на шоколад за много тъмен тен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *