Шампоан ELSEVE Magical power of essential oils

L’oreal Paris отговаря на очакванията на жените, които имат проблем с много суха и буйна коса. Elseve Magical Power of Essential Oils е линия продукти, които значително регенерират, овлажняват и подхранват косата и скалпа. Основният продукт от линията е шапноанът за грижа за косата.

Как действа Magical Power of Essential Oils?

Производителят ни уверява, че тайната на правилната грижа за косата е в подхранването с шест масла от цветя, патентовано в лабораториите на L’oreal – лайка, лен, слънчоглед, лотос, гардения и роза. Подхранващият шампоан от L’oreal комбинира всички свойстна на растителните екстракти, които действат по шест различни начина.

  1. Интензивно подхранване на клетките на косата, благодарение на маслото от лайка.
  2. Дълбоко овлажняване на косата, благодарение на лененото масло.
  3. Възстановяване на здравословния блясък, благодарение на маслото от слънчоглед.
  4. Подхранване и овлажняване на фибрите, благодарение на маслото от цвят лотос.
  5. Елиминиране на проблема със сухата коса, благодарение на маслото от гардения.
  6. Гъвкавост и омекотяване, благодарение на маслото от рози.

Какви ефекти притежава шампоанът на Elseve?

Elseve Magical Power of Essential Oils има мастна текстура и кехлибарен цвят. Очаква се да действа комплексно върху всеки проблем на увредената коса. Ефективната му формула осигурява резултати от първото нанасяне, дори с малко количество от продукта, необходимо да даде на косата нова визия – тя е по-гладка, по-копринена, пълна с блясък и светлина.

Съставките на шестте масла от цветя в линията Magical Power of Essential Oils от L’oreal Paris имат комплексно въздействие върху косата. Освен здравината и жизнеността, също така гарантират по-добро състояние на косата. След използването на подхранващия шампоан от тази линия косата става по-лесна за използване, не създава проблеми при сресване и е видимо по-красива.

За най-добър ефект трябва да правите 3 стъпки за подхранване на много суха коса – използвайте шампоан Elseve Magical Power of Essential Oils, след това нанесете балсам и еликсир от същата линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *