Шнолата за подстригване CreaClip – как действа?

Не Ви харесва да ходите на фризьор, защото никога не подстригват косата Ви както искате? Мислите ли, че не си заслужава да платите на фризьор за две движения с ножицата, за да подкъси бретона Ви? CreaClip е решение за хора, които предпочитат за режат, правят на етажи и стилизират своята коса сами. Как действа?

CreaClip е иновативно приспособление, което наскоро завладя социалните медии. Използва се главно за подстригване на коса, въпреки че онлайн видеа показват, че е мултифункционален инструмент. Особено защото в комплекта има две дължини на CreaClip – синя (по-къса) шнола за подстригване на бретон и бяла (по-дълга) за подрязване, правене на етажи и стилизиране на косата по цялата й дължина.

Цената на това приспособление не е толкова ниска, но това е нов продукт на пазара, така че не е учудващо. CreaClip има своите по-евтини еквиваленти, които могат да бъдат купени онлайн, например, в сайтове с китайски продукти. Как действа и представя себе си приспособлението, което завладява сърцата на жените по целия свят?

Структурата на CreaClip напомня на дълга шнола за отворени пакети за храна – дълга, с две части и защитена с клипс. Има назъбена линия отвътре, която помага за задържането на приспособлението върху косата. Отвън е поставен малък контейнер с течност и показалка, които работят на ниво – помагат за определянето на това колко коса да се подстриже. Интересното е, че най-малкото ниво е прихванато така че да бъде завъртяно – в зависимост от това каква подстрижка ще се направи (като лъжлив бретон).

Чрез прилагането на тези няколко прости правила (поставяне на приспособлението на сресана коса, свалянето му надолу, внимателно рязане, използване на наистина остър инструмент и запомняне, че нивото зависи от притеглянето, както и спокойната позиция на тялото), имате гаранция, че CreaClip значително ще улесни процедурите по стилизиране на косата, които ще бъдете способни да правите вкъщи. CreaClip позволява: правене на етажи без загуба на дължина, правене на бретон, прическа каре, скъсяване на косата на права линия или V форма, етажиране на цялата дължина и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *