Коригираща основа за грим HD (ново от Inglot)

Началото на тази година е изпълнено с най-нови продукти от Inglot. Марката представя много иновативни решения за грим, а сред тях е основата за грим с HD пигменти, която ще коригира кожните несъвършенства и ще изравни тена. Как действа HD? Защо коригиращата основа за грим от Inglot заслужава внимание?

Inglot представи линия от коригиращи основи за грим в пет различни цвята – всеки от цветовете на HD основата дава различни резултати и има специално подбрани съставки за невероятен ефект. Всички те имат еднаква ефективност и основни съставки. Коригиращата основа за грим от Inglot покрива кожните несъвършенства и изравнява тена на кожата, благодарение на екстракта от лилия и хиалуроновата киселина. Тези съставки гарантират, че хипоалергенната основа за грим допълнително ще овлажни и омекоти лицето.

Какви свойства има всяка от коригиращите HD основи?

  1. Pink HD – розовата коригираща основа е обогатена с екстракт от луксозен бял трюфел, който има отлични подхранващи свойства; тази основа е идеална за подмладяване на матовата кожа и придаване на сияен вид.
  2. Green HD – зелената основа е обогатена с екстракт от кестен, който може да въздейства за подсилване на капилярите; най-подходяща е за покриване на паякообразни вени, зачервявания и кожни раздразнения.
  3. Yellow HD – жълтата основа съдържа естествен екстракт от африканско дърво наречено Enantia chlorantha и има антибактериални свойства; абсорбира себума и матира; това е решение за червените и лилавите обезцветявания (например, синки).
  4. Peach HD – прасковената основа е направена въз основа на екстракт от шафран, който е много скъпа съставка, която притежава антиоксиданти свойства; идеално покрива сини и виолетови обезцветявания на лицето и придава естествен сияен вид.
  5. Mocha HD – кафявата основа е продукт с екстракт от японско гинко (т.нар. гинко билоба), което има тонизиращи свойства; тази основа е идеална за неутрализиране и за прикриване на пигментни обезцветявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *