Новата колекция от Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 е козметика

Новата колекция от Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 е козметика, която помага на всяка жена да създаде елегантен и романтичен грим. Сред тези продукти ще открием: червило, руж, сенки за очи, молив за очи, молив за уста и лак. Всички продукти имат нюанси на розово и бежово; с малки изключения като зелен лак.

Dolce Matte Lipstick In Rose придава красив цвят, като овлажнява и прави устните гладки и меки. Още от първото нанасяне, продуктът гарантира красив и наситен цвят, а благодарение на кремообразната му текстура разнасянето върху устните става лесно. Формата на червилото е създадена така че да съвпада с линията на устните идеално и с едно движение да ги покрие с цвят. Преди нанасяне, трябва да се направи контур на устните с Dolce&Gabbana Precision Lipliner и само след това устните да се изпълнят. И червилото, и моливът за устни са налични в няколко нюанса на бежово, розово, кафяво и червено.

Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Quad са сенки за очи, друг продукт от пролетната колекция. Те са силно пигментирани и придават матиращ и бляскав завършек. Интересното е, че могат да се прилагат мокри и сухи. Сенките за очи Dolce&Gabbana са трайни до 8 часа, не влизат в гънките на очите и не падат. В магазините се срещат 16 нюанса, намиращи се в златна компактна палитра с огледало и два апликатора. С тези сенки за очи може да се създаде класически и лек грим или силно опушен грим.

Dolce&Gabbana Intense Khol Eye Crayon прави гримът на очите пълен. Той е много мек, благодарение на което се разнася леко и се втрива в кожата. Не съдържа аромати и не причинява раздразнения, така че може да се използва от хора с чувствителна кожа около очите. Наличен е в няколко нюанса: бяло, синьо, кафяво, сиво и черно.
Dolce&Gabbana предлагат и спирала Intenseyes Black Intensity Mascara. Този продукт придава ефект на изкуствени мигли, извива ги, сгъстява ги и ги сресва. Нанасянето на този продукт трябва да се прави със зиг-заг движение, започващи от основата и завършващи в края. За долните мигли се използва върхът на четката. Спиралата не слепва миглите, не зацапва и не се олющва.

Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour е руж, който гарантира завършек на лек грим. Озарява лицето, освежава го и го подмладява. Малкото блестящи пигменти придават ефект на подчертаване и подмладяване на кожата. Продуктът е наличен в 13 нюанса на розово, кафяво и червено. Ружът трябва да се нанася под скулите в минимално количество. За нанасяне се използва малката четка и огледалото, които вървят заедно с продукта.

В линията Rosa Look 2016 ще открием и Dolce&Gabbana Intense Nail Lacquer. В магазините са налични 41 нюанса на бежово, розово, червено, виолетово, зелено и синьо! Те покриват плочката на ноктите, гарантирайки, че няма да има зацапвания, мехурчета и ефект на кръпка. Те са дълготрайни, не се нащърбяват и са устойчиви на увреждане. Някои Dolce&Gabbana лакове съдържат брокат, който допълнително подобрява блестящия ефект на ноктите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *