Термозащитен спрей от Nanoil: грижа и защита от топлина в едно

Знаете ли кой е най-големият враг на косата? Високата температура. Какво можете да направите, за да защитите кичурите от топлината? Най-добрият и лесен начин да го постигнете е да посегнете към термозащитния спрей от Nanoil – продукт за предпазване, обогатен с копринени протеини. Nanoil успешно е комбинирал 100% защита от топлина с дълбоко подхранване в един продукт. На това е способен Nanoil Heat Protectant Spray!

Високите температури и косата

Трябва да се отбележи, че високите температури са изключително вредни за косата – този факт е ясен. Без значение какво казват или обещават производителите на сешоари, преси и маши, болезнената истина е, че колкото по-висока е температурата, толкова по-възможно е косата да стане суха, скучна и увредена. Как?

Стилизиране с топлина:

  • извлича водата от косата, причинява изтощение.
  • скъсва кератиновите връзки в косъма, причинявайки чупливост.
  • е много вероятно е да изгори, дехидратира и причини непоправимо увреждане.

Ето защо защитата е толкова важна. Какви продукти трябва да изберете, за да помогнете на кичурите да се преборят с ефекта от стилизирането с топлина?

Спрей за защита от топлина

Ако се чудите кой е най-добрият тип защита от топлина, тогава погледнете спрейовете. Тези продукти са много леки, така че не отнемат от обема на кичурите (забележка: някои спрейове могат да изтощят косата, особено ако съдържат масла, затова винаги проверявайте съставките) и са изключително лесни за използване. За да предпазите косата от високите температури, трябва да напръскате със спрея и… готово! Можете да преминете към сушене, изправяне и стилизиране.

Естествено би било най-добре да се откажете от стилизирането с топлина. За щастие добрият спрей, защитаващ от топлина е точният продукт, който да ви позволи да оформите чудесна прическа, без да причинява увреждане на кичурите, когато се наложи да използвате сешоар или преса.

Nanoil Heat Protectant Spray

Избирайки спрея, създаден от Nanoil, вие излагате косата си на най-добрата процедура за защита от топлина, която съществува. Формулата на основата на вода създава невидим и лек защитен слой върху косъма, който защитава от температури до 220 градуса. Става още по-добре, когато осъзнаете, че същият продукт подсилва и възстановява косата. Това означава, че кичурите стават устойчиви на увреждане. Все пак колкото по-здрава е косата ви, толкова по-трудно е да я увредите.

Термозащитният спрей от Nanoil:

  • защитава косата от негативния ефект на високите температури.
  • се бори със сухата коса.
  • намалява наелектризирването.
  • оставя косата по-гладка и лесна за разресване.
  • подсилва цвета и блясъка.

термозащитен спрей Nanoil

Каква е тайната на термозащитния спрей от Nanoil?

Естествено, този страхотен продукт не би успял да защити и подхрани кичурите, ако не е направен от правилни и внимателно подбрани съставки. Nanoil Heat Protectant Spray съдържа висококачествени вещества, което е рядко срещано при спрейове за термална защита. Повечето от продуктите са пълни с алкохоли, изкуствени съставки и консерванти, но не и този от Nanoil. Въпреки че има малко силикони, те се премахват от кичурите лесно по време на измиване. Другите съставки, които са копринените протеини, подпомагат гладкостта и блясъка. Заедно те опитомяват неконтролируемите кичури и увеличават устойчивостта към агресори, когато се наложи. На всичкото отгоре Nanoil Heat Protectant Spray е обогатен с витамин Е, познат като ,,витамина на младостта“. Страхотна формула, нали?

Какво означава това за вас – потребителите? Nanoil Heat Protectant Spray не само осигурява защита от увреждане от топлина, което е често срещано при стилизирането, но и подхранва, разкрасявайки кичурите. Ето защо този термозащитен спрей си струва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *