DOO.OVER Dry Powder Finishing Hairspray от Kevin Murphy

Прахообразният лак за коса от Kevin Murphy увеличава обема и ефективно задържа косата, истинска новост в предложението. DOO.OVER Hairspray е базиран на екзотични съставки, като тапиока, масло от пачули и екстракт от кедрово дърво от Верджиния. Дали огромната сума пари, които трябва да платим за този лак за коса, върви ръка за ръка със страхотните му свойства?

Марката Kevin Murphy предлага много широка палитра от продукти за професионална грижа за косата, които се използват от фризьори, работещи в света на модата. Това е така, защото Kevin Murphy като фризьор е бил много разочарован от качеството на продуктите за коса, които се използвали в бизнеса му. Той решил, че ще създаде козметична линия, която ще притежава лека текстура, но едновременно с това ще бъде ефективна и силна. Точно това е и най-новият продукт на марката – Powder Hairspray DOO.OVER.

Hairspray на Kevin Murphy е създаден на базата на балансирани и възобновими растителни съставки. Точно като всеки друг продукт от Kevin Murphy, и този не съдържа сулфати, парабени и други вредни субстанции, а освен това не е тестван върху животни. Въпреки високата си цена, DOO.OVER много често се използва при стилизирането на коса, защото е изцяло безопасен за структурата на косата.

Свойствата на лака за коса от Kevin Murphy са основани на три базови съставки. Първата от тях е тапиока, която видимо омекотява косата и гарантира копринен вид. Използването на тази технология при DOO.OVER Hairspray от Kevin Murphy кара хидрофилната тапиока да осигури на косата обем и допълнително да премахне излишния себум, т.е. действа подобно на сух шампоан.

Допълнителни съставки са силициев двуокис от екстракт от кедрово дърво и масло от пачули. Кедърът прави косата по-еластична, бляскава и по-лесна за стилизиране. Въпреки това маслото от пачули бавно забавя процесите на стареене на косата и скалпа, стимулира клетъчното възстановяване и притежава антисептични свойства, което също прави Hairspray на Kevin Murphy много подхранващ продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *