Klorane Reflets Blonds – линия от лайка за изсветляване на косата

Първият продукт от Klorane е шампоан от лайка, който към този момент вече е легендарен. Използва се от много хора и се препоръчва като най-добрият почистващ продукт. Медената текстура и ароматът на цветя на шампоана са в изцяло нова форма, която връща спомените години назад.

Лайка – легендарна активна съставка

Приказната активна съставка на шампноана на Klorane е лайка, която марката използва в производството си над 50 години. Тя е символ на марката почти от началото на съществуването й, но не е най-популярната разновидност на лайка. Лабораториите на Klorane подбират своя – Matricaria recutita, лайка с наистина високо съдържание на апигенин, която се култивира в Египет. Има изключително високо съдържание на естествени оцветители, които не преминават през структурата на косата, а остават на повърхността. Липсата на взаимодействие със структурата на косата придава ефект на естествено изсветляване към руса коса и златни отблясъци към по-тъмна коса.

Klorane – изсветляващ ритуал за всеки нюанс

Продуктите на Klorane с естествена лайка са абсолютно природни. Не съдържат силикони, парабени или други вредни съставки, а формулата им е изцяло биоразградима. Тези продукти не взаимодействат със структурата на косата и са базирани само на естествени съставки, затова са безопасни и се препоръчват дори за деца.

Klorane, шампоан от лайка

Първият продукт създаден от Klorane е бил изсветляващ шампоан. Днес, в магазините можем да открием по-модерни версии – Klorane Reflets Blond  за коса от русо към по-светло кафяво. Изсветляващият шампоан има същата медена текстура и аромат на мед и цветя. Шампоанът на Klorane е изключително нежен, обогатен със съставки, които осигуряват блясък и правят сресването по-лесно.

Klorane, балсам от лайка

Klorane пускат на пазара и балсам за коса за по-лесно сресване, подхранване, мекота, блясък и изсветлени отблясъци. Балсамът на Klorane също е базиран на екстракт от лайка, а след няколко използвания косата става естествено по-светла. Балсамът Reflets Blond има кремообразна текстура и абсорбира добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *