Tangle Teezer – Три нови варианта на традиционните четки за коса

Tangle Teezer е британска класика, която се намира в почти всяка чантичка за дамски принадлежности на почти всяка жена. Тя е удобна и ефективна, което прави сресването толкова по-лесно, а заедно с това стимулира корените, благодарение на своята оригинална и добре обмислена форма. Създадена от британец фризьор, наскоро четката за коса придоби три нови варианта – водоустойчива Tangle Teezer, с дръжка и за деца.

По време на проектирането на първата Tangle Teezer, Shaun Pulfrey не е мислил, че това ще стане световноизвестна продавана стока. Какви са ползите от Tangle Teezer? Тази традиционна четка предпазва косата от заплитане и наелектризиране, идеално я сресва, а благодарение на формата си предпазва от чупене, увреждане, изваждане и цъфтящи краища. В допълнение, прави косата копринено мека и блестяща, като стимулира скалпа с масаж. Голям плюс на Tangle Teezer е и това, че не са нужни усилия, с които да измием четката, както и ергономичната й форма.

В началото на година се появиха и други новости от Tangle Teezer. Нека Ви представим трите нови версии на Tangle Teezer, които притежават същите характеристики както традиционните четки, но освен това отговарят на определените нужди на потребителите.

TANGLE TEEZER С ДРЪЖКА

Tangle Teezer с дръжка – това е поклон към хората, които искат да използват тази четка, но предпочитат традиционните дръжки и не могат да се приспособят към нейната необичайната форма. Дръжката ще допринесе за това косата да не се заплита по време на сресване, но също така ще направи възможно едновременното стилизиране със сешоар и Tangle Teezer.

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer в Aqua Splash вариант – възможно и използването на четката дори под душа, в морето, на басейн или в СПА център. Tangle Teezer Aqua Splash е изцяло водоустойчива четка с ергономична форма, която съвпада с формата на главата.

TANGLE TEEZER ЗА ДЕЦА

Майките знаят колко проблемно е сресването на детската коса. Tangle Teezer Magic Flowerpot е четка за коса създадена за деца, така че сресването за най-малките да бъде лесно и приятно. Четката за коса под формата на цвете е малка, удобна и е поставена на специален държач, който може да служи като кутия за, например, ластици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *