Ламиниране на вежди у дома? Всичко това благодарение на Nanobrow Lamination Kit!

Не сте почитатели на грима за вежди и смятате, че той е труден и отнема много време? Мечтаете за постоянно красиво оформени вежди, които винаги да са в безупречно състояние? Сега това е възможно! Какво ще кажете за перфектно оформени вежди и спокойствие за цели 6 седмици след една процедура? Запознайте се с комплекта за ламиниране на вежди в домашни условия: Nanobrow Lamination Kit. Той ви позволява да постигнете това, което досега беше невъзможно – винаги красиви вежди по всяко време на денонощието!

Nanobrow Lamination Kit – най-накрая красиви и идеално оформени вежди!

Досега ламинирането на вежди беше процедура, резервирана единствено за козметичните салони. Оказва се обаче, че с подходящата козметика, лесни инструкции и комплект, съдържащ всичко необходимо за оформяне на веждите, това е изключително лесно! Вече не е нужно да губите време за посещения в козметични салони, които трябва да си записвате. Отсега нататък за вас разполагаме с Nanobrow Eyebrow Lamination Kit. Той е уникален, тъй като всяко шишенце е идеално обозначено и номерирано. Той съдържа всичко необходимо за експертно повдигане на веждите. Резултатите се запазват до 6 седмици, а в много случаи и до 8 седмици! Nanobrow Lamination Kit е ефикасен, прецизен и лесен за използване! Освен това бутилките са достатъчни не за една, а за много отделни процедури за ламиниране. Това се изразява в месеци безупречни вежди, за които вече не е нужно да се притеснявате.

Знаете ли, че…
ламинирането на вежди помага да подхраните веждите си, да увеличите обема им и да им придадете страхотен вид? Освен това можете да го постигнете бързо и лесно: просто разресвайте веждите си в желаната форма и те ще бъдат поддържани в добра форма в продължение на много седмици!

Nanobrow Lamination Kit – приветствайте безупречните си вежди

С този комплект за ламиниране можете да се сбогувате с проблемите на неуправляемите и непокорни вежди за много седмици. Правилно рафинираните формули и внимателно подбраните съставки ви помагат да оформите, укротите и дори да придадете обем на веждите си. Ламинирането на вежди в домашни условия дава отлични резултати и действа чудесно на всеки тип вежди, а процедурата може да бъде допълнена с боядисване на вежди или пинсетиране.

Nanobrow Lamination Kit – комплект за ламиниране на вежди

Открийте тайната на ламинирането на вежди у дома на nanobrow.bg

Най-лесното ламиниране на веждите? Само с Nanobrow Lamination Kit!

Отсега нататък ламинирането на вежди вече не е сложна процедура, запазена само за професионалните козметични салони! Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow Lamination Kit гарантира, че оформянето на веждите ви винаги ще бъде успешно! Комплектът е толкова съвършен, че ламинирането и на най-тънките вежди ще премине бързо и безпроблемно! Вижте колко лесно е да извършите ламиниране на вежди в домашни условия:

  1. Отстранете грима си и почистете веждите си с немазен продукт за отстраняване на грим или със специален шампоан за мигли и вежди. Веждите трябва да са свободни от мазнини и добре подсушени.
  2. Нанесете малко количество лепило за вежди върху веждите си. Изчакайте 25-50 секунди.
  3. С помощта на четката, която се доставя с комплекта, нанесете върху веждите повдигащия лосион – шишенце с надпис STEP 1. Оставете продукта да действа от 5 до 8 минути, в зависимост от гъстотата на веждите ви и тяхната податливост към козметиката. Отстранете го със сух памучен тампон.
  4. Нанесете последния продукт, обозначен като STEP 2, с помощта на четката. Не забравяйте да придадете на веждите желаната форма. Оставете продукта да действа в продължение на 5 до 8 минути. Отстранете го с влажен памучен тампон.
  5. Разрешете веждите си с помощта на гребенче. Това е всичко! Насладете се на първото си ламиниране на вежди у дома!

За повече информация относно ламинирането на вежди в домашни условия посетете www.nanobrow.bg.