Бамбук, рис, бананово прах – каква е разликата и кой да бъде избран?

В последните години, от време на време, много здравословни храни са станали популярни. Те са предлагани и използвани да се вземат на ежедневно база, включително бамбук, рис и бананово прах. Докато първите две са известни храни, банановото прах е различно изключително плодно съставител. Тази статия ще ви разкаже за разликата между тях, и кое да изберете.

Бамбук

Бамбук е зелена дреха произлизаща от специална плодова трава. Бамбук сме се появил дълго време, и сега има няколко вида бамбука. Националното средство за борба с рак и американското гранд лига за подкрепа на диетата имат предложени бамбук. Бамбук е храна много богата на различни витамини и минерали, като желязо, цинк, калций, магнезия, йод, хлорен и кристалин. Тя е също така много добро източник за хранителни влакна и билки, които могат да помогнат за контролиране на холестеролния си лактат. Бамбукът може да се вземе и като различни рисълки или добавка към салати. Освен това, бамбук се използва и в различни сокове, включително при приготвянето на маски за лице.

Рис

Рис е културирана плодово трава от дървовидна родина. Тя е висококалорична и богата на белтъчини, включително магнезиев хидроксид, аргининова киселина и леукозитин. Рисът също така съдържа достатъчно липиди, белтъчини и влакна. Един от най-полезните добавки на рисът е токоходерин, редица от антиоксидантни молекули, които не могат да се получат от други източници. Рисът е цялостен гранулиран продукт и може да се полни и замразява. Той може да се използва и при приготвянето на различни ястия на всички места по света.

Бананово прах

Бананово прах е пречуден плодов продукт вид, който се получава от сухите банани. Уникалното в него е, че има много богата национална храна, която се използва по целия свят. Така в бананово прах с