Видове миглопластики: преглед и описание

Ако никогаш не сте опитвали миглопластика, може би сте се чудили какво означава тази процедура, различните видове удължавания и кой идеален за вас. В този пост ще ви дадем пълен преглед на темата.

Какви видове миглопластики съществуват?

Има три основни вида миглопластики: синтетични, копринени и минкови мигли.

Синтетични мигли

Синтетични мигли са направени от полиестер и са най-тежките от трите вида. Те са най-акцентирани и дават най-дълбока драма.

Копринени мигли

Копринени мигли са леки и по-мягки от синтетичните, но по-красиви. Те са идеални за момичета, които искат да добавят допълнителна дължина към своите мигли без прекалено много тегло. Обикновено се носят от жени с по-чувствителни очи и тънки мигли.

Минкови мигли

Минковите мигли са най-леките и меките от всички видове миглопластики. Те са изключително природни и дават на миглите ви наситен и плътен вид.

Каква разлика има между класическите и руските обемни миглопластики?

Класическите миглопластики включват прилепването на една искуствена мигла към всяка естествена мигла, докато руските обемни миглопластики включват прилепването на множество тънки искуствени мигли към всяка естествена мигла. Руските обемни миглопластики са идеални за дами, които искат по-плътен, по-обемни външен вид.

Какво следва да знаете преди процедурата?

Добре е да знаете, че процедурата може да отнеме от 90 до 120 минути и по време на този период очите ви ще бъдат затворени. Това може да е идеален момент да си починете или дори да заспите.

Как се поддържат?

След прилагане на миглопластиките, е важно да се избегне контакт с водата за първите 24 до 48 часа, за да може лепилото да се стабилизира. По-нататък, избягвайте употребата на маскота и продукти, съдържаща олио, докосваща ви ги всеки ден с топла вода и безмаслен тоник.

Миглопластики са чудесен начин да придадете на миглите си допълнителна дължина и обем, без да е необходимо всекидневно нанасяне на маскора. Явно е, че съществува множество варианти на разположение – всичко, което трябва да направите, е да изберете вида миглопластика, който ще отговори на вашите нужди и предпочитания.