Врацата амла – магическата сила на индийският брашнен масло

Амла е едно от най-важните специ в ауреологията на Индия. Тя е представена в много съкровища на индийското медицинско изкуство, особено в Ахарата. Амла представлява древно дърво, обикновено растещо в жалкото и лесните райони. Във Индия почти всеки край на масло за брадата включва амла, без да се комбинира с други билки или компоненти.

В Ахарата, амла се използва не само за защита и омекотяване на косата, но и за омонощяване и задържане на капките. Древните практикуващи ахарата повярват, че амла заема важна роля в улесняването на духовния и материалния живот, а повечето Ахаратски тарикати насъстват амла в своите практики.

В съвременния въпрос амла продължава да се използва за защита на косата и защита от суровото слънчево излъчване. Индийският сырец на брашно масло е място, в което амла се прави в болка. Заедно с други билки, маслото се приготвя с тъмно, божоко брашно, както и олио, който се добавя за да усили аромата и предложи по-малък пот и повече интензитет на захарните частици. Последното олио трябва директно да се прибави и да бъде търгувано за щастие.

Амлата преди всичко се използва за регенерация на косъма. Тя стимулира растежа на тялото, помага за запазването на косъма и пространството на пръстите, поддържа здравото на косата и главата и съдържа антиоксиданти, които могат да подобрят състоянието на хидратираните коси. Целта е да поддържа индивидуалния баланс на икономиката на маслото във всяка коса. Той постига баланса между растежа на косата, мястото на пръстите, пъглеродинови образи и индивидуални свойства.

На основата на много стари практики, амлата се използва и за лечение на причинените от променливи алергии болки в главата и тънкост на косъма. За да разчитате правилно на амлата, трябва да потребите комплексна процедура, която може да помогне за почистване, борба с характернит