Как да поддържате къдрави коси?

Къдравите коси са изключителни и естествени. Имайки висока влага, те трябва да бъдат поддържани по правилния начин, за да изглеждат по-щастливо и блестящо. Ако сте срещнали искания дълбок и безживотен сайън на своите къдрави коси, вероятно сте избрали лошия ежедневен режим на грижа. Ще ви осигурим правилния процес за поддържане, като понастоящем започваме.

1. Ще избягвате да правите близка влага

Крайната цел при поддържане на къдрави коси е да се предпазят влагата, за да изглеждат живи и щастливи. За това целта трябва да се избягва напълно да се цени прането, да се клеми или да се почиства с близка влага. Най-добре е да избегнете използването на пранеци, които затварят влагата на косата.

2. Ще използвате прилагане на маска за коса

Всеки две до три седмици трябва да правите нашата най-важна храна до косата – маска за коса. Това горещо приложение премахва сухотата от корените и напълно храни и придава блясък на въжето. Изберете маска, подходяща за вашия тип коса, например маска с препарати от маслични киселини или естествени съставки, които да поддържат и подчертаят красотата на вашите къдрави коси.

3. Ще разбирате косата с платна гребна

Понякога се изисква добра манипулация на въжето за да бъдат претендирани да видите разлика. Тук платно гребене за коса има важна роля. По този начин бихте качили и претворили косата си във всичко, от фризьорски до класически дизайни. Не забравяйте да използвате леки течности за защита на влагата и ухажване на въжето. Ще заредите то дори и за да прекрасно включите всичко заедно.

4. Ще заключвате косата със съставки за придаване на вода

След като гребнете косата си и използвате прилагани маски и лошници, може да добавяте също продукти за придаване на вода. Кондиционерът момиче е точният избор за целта.