Най-добрите 4 серума за лице срещу зачервявания (Класация)

Чувствителната кожа трябва да се третира нежно – това е очевидно. Това, което не е очевидно, са козметиките, които е добре да се включат в ежедневната грижа за кожата. Кои продукти могат да ви помогнат да успокоите лесно дразнимата кожа, и да намалят видимостта на паякообразните вени?

Изборът е голям, няма съмнение. При наличието на толкова много продукти е наистина трудно да решите и да изберете разумно. Но знаете ли какво? Ние сме се погрижили за всичко! По-долу ще откриете най-добрите – по наше мнение – серуми за лице, които няма да ви разочароват.

Най-добрите 4 серума за лице срещу зачервяване: критериите, които следвахме

Изглежда, че този вид продукти е модерен, тъй като брандовете лансират все повече и повече козметики, направени за чувствителна и податлива към зачервяване кожа. За съжаление, нашите читатели твърдят, че много от серумите, предназначени за чувствителна кожа, причиняват различни видове дразнене. За ваш късмет ние знаем няколко бранда, които са успели да създадат безопасни козметики за реактивната кожа. Ето какво взехме под внимание, когато подготвяхме списъка с най-добрите серуми против зачервяване.

  • Ефекти – Проверихме дали серумът доставя мигновени резултати. Също така разгледахме ефектите след дълготрайна употреба.
  • Съставки – Има няколко съставки, които са полезни за чувствителната кожа. Ако искате да възстановите спуканите капиляри и да подсилите стените им, търсете продукти, съдържащи естракт от кестен, витамин К, витамин С и розово масло. В същото време не трябва да използвате козметика, в която има SLS и етилов алкохол.
  • Текстура – Проверихме дали продуктът е на основата на вода или масло, колко време отнема, за да проникне и дали оставя мазен слой. В допълнение, ние проверихме дали серумът може да се използва под грим.
  • Размер – Това е доста важен елемент, който често се пренебрегва. Има ясна разлика между продукт, който предлага 50 мл и 10 мл.
  • Цена – Това е последното нещо, което разглеждахме, докато правихме тази класация. Понякога скъпите серуми не си струват. В други случаи най-луксозните продукти имат по-евтини еквиваленти. Продължавайте да четете. Можете да останете изненадани.

Най-добрите 4 серума за лице срещу зачервяване (Класация)

1. NANOIL Anti-Redness Face Serum

Кожните експерти и потребителите дават висока оценка на серума срещу зачервяване от Nanoil. Смятаме, че това е продукт за чувствителна, податлива към акне и розацея кожа, заслужаващ оценка 10/10.

Резултати – В секундата, в която серумът докосне кожата, той нежно я успокоява. Колкото повече го използвате, толкова по-сияйна и красива става тя. Серумът премахва червените петна и паякообразните вени. Кожата става с по-равномерен тен и по-бляскава. Обогатен с растителен антиоксидант, NANOIL Anti-Redness Face Serum има и регенериращ ефект.

Съставки – Списъкът е кратък, което много ни харесва. Направен е от 4 растителни екстракта, които са от шишарки на кипарис, липа, корен от пунарнава и кора от кестен. Въпреки че всички вещества имат отделни задачи, есктрактът от кора от кестен изглежда е най-мощен. Той прониква в дълбочина и таргетира слабите капиляри, за да ги възстанови. Това очевидно намалява видимостта на зачервявания и паякообразни вени. Няма алкохол или изкуствени съставки. Формулата е веган.

Текстура – Въреки че е малко по-гъст от обикновените серуми, няма да имате проблеми с разпределянето му равномерно по лицето. Кожата го абсорбира за няколко секунди. Въпреки че можете да използвате серума по 2 пъти на ден, ние препоръчваме да го използвате сутрин, тъй като той не пречи на грима.

Размер – Това е най-големият серум в списъка. Съдържа 50 мл, които стигат за няколко дълги месеца процедури.

Цена – Имайки предвид резултатите, съставките и размера, цената за една опаковка е доста атрактивна. Препоръчваме ви да поръчате серума от nanoil.bg.

2. OLEHENRIKSEN Truth Serum

Второто място е за популярния бранд Olehenriksen. Техният серум е от портокаловата серия, създадена за изсветляване на кожата и изтриване на всички петна. Направен е за дехидратирана, уморена и чувствителна кожа.

Резултати – Серумът успява добре да достави вода на кожата и да я озари. В допълнение той подобрява плътността й и отлага стареенето. Когато се използва дълго време, той прави червените петна по-малко видими.

Съставки – Витамин С изглежда е ключовата съставка тук. Интересното е, че тази хранителна съставка е извлечена от 3 източника: портокал, грейпфрут и дива роза. Формулата съдържа и витамин Е, хиалуронова киселина и алое. Няма да откриете алкохол или нежелани парабено. Truth Serum може да се използва и от вегани.

Текстура – Това е хидратиращ серум, който не е мазен. Въпреки че е гъст, няма да срещнете проблеми при равномерното му нанасяне по лицето. Подходящ е за под грим, защото не оставя мазни петна по кожата.

Размер – За съжаление серумът е наличен само в шише от 30 милилитра, което не стига за дълго, тъй като трябва да нанасяте голямо количество от козметиката, за да покриете цялото лице.

Цена – Според нас този серум е доста скъп, но ако имате късмет, можете да откриете намаления.

3. EXUVIANCE Anti-Redness Calming Serum 

Този серум за лице е направен за кожа, която е със зачервявания, паякообразни вени и розацея.

Резултати – Носи успокоение на раздразнената кожа – това е първото нещо. В допълнение серумът успява да подсили кръвообращението, което води до намалена видимост на зачервяванията и паякообразните вени. Накрая, той се бори с възпаленията и прави лицето по-гладко.

Съставки – Водещите 2 съставки, които помагат на чувствителната и податлива към зачервяване кожа, са екстрактът от кестен и от женско биле. В допълнение този серум е обогатен и с други растителни съставки като екстракт от върба и пептиди.

Текстура – Този серум има кремообразна формула и отнема около минута, за да проникне напълно. Може да се включи в сутрешната рутина.

Размер – Exuviance Anti-Redness Calming Serum се продава в тъмно платмасово шишенце, съдържащо 29 гр. продукт.

Цена – Това е най-скъпият серум за лице, включен в класацията. Осъзнаваме, че въпреки добрите резултати, той може да не е по джоба на всеки.

4. PHARMACERIS N C-Capilix

Последната козметика, която ви представяме, е успокояващ серум за лице, лансиран от Pharmaceris. Въпреки че има много ползи, има и един голям недостатък. Продължавайте да четете, за да разберете какъв е той.

Резултати – Серумът за лице е невероятен, когато стане въпрос за намаляване на зачервяванията и възстановяване на кожата. Освен това той участва активно в производството на меланин, който е естественият пигмент на кожата. Козметиката не само изтрива петната, но и прави тена по-равномерен.

Съставки – Формулата изглежда, че е натурална и кратка. Ключовата съставка е производно на витамин С, комбинирано с витамин Е и 3 масла от соя, царевица и авокадо.

Текстура – Въпреки че този серум е лесен за нанасяне, кожата не успява да го абсорбира напълно. Някои потребители казват, че също не може да се носи под грим. Ето защо Pharmaceris N C-Capilix е подходящ само за вечерната рутина.

Размер – Идва в стандартна опаковка от 50 мл.

Цена – Това е най-евтиният серум в този списък. Все пак за по-добри резултати се препоръчва да го използвате заедно с други продукти за грижа от Pharmaceris, направени за куперозна и чувствителна кожа.