Серуми и активатори за растеж на миглите

Миглите са важен елемент от вашия ежедневен изглед. Освен това, че украсяват лицето, те играят и ключова защитна роля за нашите очи. От време на време всички ние искаме да имаме по-пълни и дълги мигли, за да изглеждаме по-привлекателно и да се чувстваме по-уверено. Благодарение на научните постижения, вече ни е налична всякаква помощ – от разнообразни типове спирала до серуми за растеж на миглите и активатори.

Какво са серуми и активатори за растеж на миглите?

Серумите и активаторите за растеж на миглите са продукти, създадени с цел да подпомогнат, ускорят и подобрят растежа на вашите мигли. Те обикновено съдържат богат набор от витамини, белтъчини, минерали и други естествени съставки, които спомагат за по-здрави и дълги мигли.

Image of lash growth serum

Как работят тези продукти?

Ако някога сте искали да увеличите дължината и плътността на миглите си, вероятно сте търсили възможни решения онлайн. Един от продуктите, които са ви изскачали най-често, е серумът за растеж на миглите. Тези продукти се нанасят върху линията на миглите, подобно на очна линия, за да подхрани и стимулира корените на миглите. Много от тях съдържат съставки като биотин, пептиди, аминокиселини, екстракти от растения и витамини, които спомагат за заздравяването на миглите.

Image of eyelash serum application

Най-добрите серуми и активатори за растеж на миглите

Има много продукти на пазара, които обещават да подобрят растежа на вашите мигли. Списъкът по-долу представя няколко от най-добрите серуми и активатори за растеж на миглите.

1. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash е един от най-известните брандове, когато става въпрос за серум за растеж на миглите. Продуктът е създаден от офталмолог и съдържа BioPeptin Complex – патентована комбинация от биотин, зелен чай и масла, които подхранват миглите и ги правят по-силни.

2. Latisse

Latisse е медицински серум за растеж на миглите и е единственият продукт от своя тип, одобрен от FDA. В активната си съставка – биматопрост, помага на миглите да растат по-дълго, по-пълно и по-тъмно при редовна употреба.

3. RapidLash Eyelash Enhancing Serum

Този серум е смес от полипептиди, аминокиселини, масла и витамини, които подпомагат растежа на миглите и ги правят по-силни и по-дълги.

Как да изберем най-добрия продукт?

Изборът на най-добър серум или активатор за растеж на миглите зависи от няколко фактора. Вие можете да проверите съставките на продукта, цената, ревюта от клиенти и дали той е бил клинично тестван.