Съблазнителен Вид на Миглите за 10 Минути? С Клъстерните Мигли DIY Lash Extensions от Nanolash Това е Възможно!

Всяка жена иска да привлича с погледа си. Слабите и редки мигли обаче са проблем за много жени. За съжаление, често стандартните спирали за мигли не вършат работа. Именно тогава DIY Eyelash Extensions от Nanolash може да се окаже идеалното решение!

Възможно ли е да си поставите изкуствени мигли у дома?

Не може да се отрече, че много жени се сблъскват с проблема на тънките и редки мигли. Факт е, че миглите са изключително деликатни. Нещо повече, интензивните процедури или дори слънцето могат да повлияят негативно на състоянието им и да съсипят целия вид на миглите.

Досега повечето жени трябваше да избират полуперманентна миглопластика или изкуствени мигли на лентички. И двете решения обаче имат своите недостатъци. В първия случай дамите, избрали полуперманентен стил, не можеха да го сменят в продължение на много седмици. Във втория случай те губеха много време сутрин, за да поставят изкуствени мигли на лентички.

DIY Eyelash Extensions от Nanolash обаче е идеалното решение и за двата случая. Тези клъстерни мигли за самостоятелно нанасяне в домашни условия ви позволяват да постигнете естествено изглеждащи резултати. Тези готови клъстери от мигли могат да бъдат нанесени само за 10 минути.

Ефектът от еднократното нанасяне може да продължи до 5 дни и можете да забравите за проблема с късите и редки мигли.

изкуствени мигли
изкуствени мигли

DIY Eyelash Extensions от Nanolash – какво точно представляват те?

Клъстерните мигли DIY Eyelash Extensions са нова версия, която марката Nanolash реши да пусне на пазара. На пръв поглед изглежда, че това е отговорът на нуждите на всяка съвременна жена.

Тези клъстерни мигли са предназначени за самостоятелно нанасяне в домашни условия. Използвайки ги, можете да забравите за лентичките за мигли или за проблемните посещения в козметичните салони. Всяка кутийка от тези луксозни клъстерни мигли съдържа снопчета с 3 дължини:

  • 10 милиметра;
  • 12 милиметра;
  • 14 милиметра.

Една кутия съдържа 36 клъстера в 8 различни стила, от които можете да избирате. Освен това можете да се сдобиете и с пълен комплект за удължаване на мигли от Nanolash. Той включва:

  • лепило – специално лепило за мигли, което ви позволява да нанасяте правилно снопчетата;
  • 36 клъстера мигли с 3 дължини – 8 стила, от които можете да избирате;
  • фиксатор – продукт, който ви позволява да премахнете лепкавия слой от миглите;
  • препарат за премахване – който помага да се премахнат изкуствените мигли, без да се повредят естествените;
  • апликатор – изработен от неръждаема стомана и предназначен да ви помогне да нанесете миглите.

Лесно е да се види, че клъстерните мигли за самостоятелно нанасяне от Nanolash могат напълно да преобразят външния ви вид, а за нанасянето им са необходими само 10 минути!

Изкуствени мигли в домашни условия с клъстерни мигли Nanolash – как да го направим?

Поставянето на изкуствени мигли у дома с клъстерни мигли най-накрая стана възможно! Нещо повече, изкуствените клъстерни мигли за самостоятелно нанасяне в домашни условия не би трябвало да създават проблеми дори на дамите без предишен опит в тази област. Всичко, което трябва да направите, е:

  • да нанесете един слой от лепилото и да изчакате 30-60 секунди, за да стане лепкаво;
  • да вземете снопче с помощта на апликатора и да го поставите на около 1 мм от основата на миглите;
  • закрепете миглите с помощта на апликатора и покрийте завършения вид с фиксатор, за да премахнете лепкавия слой.

В опаковката са включени и подробни инструкции. Трябва също да знаете, че DIY Eyelash Extensions са предназначени както за професионална, така и за домашна употреба. Прилагането е лесно и приятно, което жените със сигурност ще оценят.

изкуствени мигли

Луксозните DIY Eyelash Extensions – обобщение

DIY Eyelash Extensions ви позволяват да си поставите изкуствени мигли сами у дома. Тези готови за нанасяне снопчета са меки, гъвкави и се сливат добре с естествените мигли.

Поставянето на изкуствени мигли в домашни условия е вече възможно благодарение на луксозните клъстерни мигли от Nanolash. Това несъмнено е първокласен продукт, който може да отговори на очакванията дори на най-взискателните жени. Само за 10 минути дамите могат да постигнат впечатляващи резултати при оформянето на миглите си.