Трикове за дълги ресници и прекрасни брови

Вярваме, че само получавате доста дневна бравата във всеки хора, но може да желаете да направите някои малки подобрения, така че да изглеждате съвсем си вълшебно? Не е проблем. Най-хубавите си бръсне и дълги ресници могат да бъдат включени във вашия ежедневен макияж режим с няколко лесни стъпки.

Как да поддържаме дългите си ресници

Дали искате да научите как да поддържате добре дългите си ресници? Тук са някои от най-добрите трикове:

  • Всяка вечер ви трябва да отървете безмилостно всякакви останали преди да заспите. Директно предим с мишката си Fitglow Beauty Midnight Cleanse само за активно почистване и подхранване на кожата ви на базата на ценни масла.
  • Постоянно използвайте маска за ресници или серум без отуцин за да предпазите дългите си ресници и да им дадете допълнително хранене.
  • Не забравяйте да използвате клей прореже и да го сменяте вечер с вечер. Той стабилизира ресниците ви и подхранва еластина срещу желаните, за да се поддържат правилно образуваните ресници.
  • За да избягате безизбежност да имате разточени или размити ресници, притежавайте черна и много плътна кутията за спайр за ресници в кошницата си винаги. Имайте предвид, че след употреба можете да добавите по една драпа от Fitglow Beauty Lash Renew Serum – нашия изключителен сарум, използван за да почине на ресниците и да предотврати дори разклоняването им.

Как да управляваме нашите брови

Ако се чувствате отредили за това как да осигурите морално качество и перфектна симетрия на бровите си, го направете по-лесно с триковете ни за управление на бровите:

  • Използвайте правилна бръснена шугарица, за да подсилите и формирате симетрично своя брови.
  • Запазете вашата бръснена шугарица във вашия майка всеки път, когато използвате капките за често подраняване от Fitglow Beauty Brow Enhance Touch Up Gel или мастилото за брови от Fitglow Beauty Brow Define.