Търсите ли си маска за коса с кератин? Вижте продуктите, които ние сме избрали ТУК

Нека да започнем с малко добри новини, става ли? Увредената коса не е краят на света. Не сте обречени да имате къса прическа, ако кичурите ви са изтощени. Поемете си дълбоко въздух и си вземете кератин – важен протеин, който идеално успява да се погрижи за дори много увредените, дехидратирани, безжизнени коси без блясък.

Очевидно знаете вече, че редовното подхранване на косата, дори и да е обогатено с кератин, не е достатъчно, за да възстановите напълно кичурите. Ако искате да премахнете увреждането, посегнете към маска за коса с кератин. Потърсете продукт, който е направен от най-висококачествения кератин, използван в голямо количество или… по-добре не търсете въобще! Ние вече сме го направили вместо вас и сме открили най-добрите маски, богати на кератин, които доказано дават най-добрите ефекти. Настанете се и се насладете!

Защо кератин?

От къде идва голямата популярност на този протеин? Отговорът е прост – кератинът е изграждащ елемент на косъма. Той е отговорен за поддържането на косата здрава, гъста, силна и бляскава. На кратко, кератинът поддържа кичурите ви в добро състояние и я прави устойчива на агресори. Ако има прекалено малко кератин, тя става скучна и чуплива. С други думи, кичурите ви ще останат красиви и здрави, ако редовно ги снабдявате с оптималното количество кератин. Наистина, сдобиването с прекрасна коса е толкова лесно!

Коя маска с кератин трябва да изберете?

Грешните продукти, които не даряват с желаните резултати са в миналото. Вижте кои маски за коса са високо оценени от потребителите, които се интересуват само от добрите резултати. Следователно, ако косата се нуждае от сериозно лекуване и възстановяване – просто я подрежете и оставете добрата кератинова маска да свърши останалото. Доставяйте висококачествен кератин редовно и вижте колко прекрасни стават кичурите. Без повече отлагане – време е да възстановите увредената коса!

Най-добрите маски за коса с кератин. Вижте класацията!

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Красива коса без никакви усилия? Nanoil предлага маска за коса, която ще ви помогне да постигнете дълга и гъста коса бързо. Високо качество, конкурентна цена, приятна текстура и леко усещане, което обгръща кичурите с прекрасен аромат – това дава на продукта Nanoil Keratin Hair Mask високата оценка, а ефективността и репутацията му също са много добри. Активните съставки задоволяват всички нужди на косата, за да стане тя красива: кератин и пантенол са най-доброто дуо за всички видове коса. Нямате нужда от нищо друго, за да се грижите добре за увредените кичури, тъй като Nanoil Keratin Hair Mask ги прави лъскави, гладки и лесни за разресване още след първото нанасяне. След няколко седмици редовно използване, ще видите колко по-гъста и красива е станала косата. Ако искате да я подсилите по цялата дължина, няма нужда да търсите повече, тъй като Nanoil Keratin Hair Mask е решението, което ви трябва.

уебсайт на продукта: www.nanoil.bg

KÉRASTASE, RÉSISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE

Не може да се отрече, че Kerastase е бранд, който е промотиран от много фризьори, както и избиран от потребителите. Дали тази маска за коса, която е доста скъпа, въпреки че размерът й е малък, задоволява нуждите на кичурите? Освен кератин, Kerastase Resistance Masque Extentioniste е направена и от изключителна смес, позната като Resurrection Sap, комбинирана със серамиди, които успяват да възстановят увреждането по цялата дължина на косъма. Този продукт действа страхотно върху слаба коса, която вече не е еластична или бляскава. Когато се използва редовно, тази кератинова маска видимо намалява проблема с цъфтенето и подобрява контролируемостта.

PHYTO, PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Още една кератинова маска – Phytokératine Extrême Exceptional Mask – тя спасява наелектризираната и чуплива коса, която има тенденцията да цъфти. Благодарение на кератина, този продукт помага на косата да си възвърне здравето и като цяло доставя доста добри резултати. След няколко седмици редовно нанасяне, кичурите се подсилват, стават бляскави и устойчиви на наелектризирване. Недостатъци? Е, има няколко. Например, тази маска може да натежи на тънката и деликатна коса, някои хора могат да решат, че цената е висока, особено, когато видите размера й – ще се нуждаете от повече от една опаковка, за да възстановите напълно косата. Очевидно никое от тези не трябва да отказва хората, които имат много увредена коса.

WELLA SP LUXE OIL, KERATIN RESTORE MASK

Кератин, комбиниран с растителни масла – може ли да работи? Козметиците, работещи в лабораториите на Wella вярват, че може. Keratin Restore Mask съдържа 3 масла на растителна основа – арган, жожоба и бадем – заедно те подхранват и подсилват, подобряват еластичността и защитават кичурите от загуба на вода. Поради тази причина, този продукт работи добре върху сухи кичури, които имат проблеми със задържането на водата. Въпреки че Keratin Restore Mask може да натежи на тънката и деликатна коса, тя със сигурност ще действа добре, ако кичурите са увредени, заради високите температури.

LANZA, KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Още една маска за коса с кератин, включена в списъка, е промотирана за зряла коса, която е загубила кератин с годините, тоест е слаба и податлива към загуба на хидратация. Въпреки че цената може да се счита за висока за ефекта, който предлага, списъкът със съставките е доста интересен. Кератинът е комбиниран с масло от семена на крамбе абисиника и екстракт от кафе на зърна. Последният е отговорен за стимулиране на скалпа и подсилване на фоликулите, за да се предотврати изтъняване. Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque доставя на косата липиди, нейното рН не нарушава баланса на скалпа и помага да се върне устойчивостта на косата, която често се губи с възрастта. Следователно, ако кичурите са загубили блясъка и еластичността си с напредването на възрастта, този продукт от Lanza може да бъде добра идея за вас.

GLOBAL, KERATIN DEEP CONDITIONER

Доста вероятно е да се влюбите в тази маска за коса, особено, ако прекарвате много време навън през зимата. Този продукт защитава, ограничава наелектризирването и разкрасява кичурите дори и след като махнете зимната шапка. Global Keratin Deep Conditioner е направена с витамин, минерал и смес от пептиди, създадена, за да защити и подхрани косата, която постоянно е изложена на външни агресори. Когато се нанася редовно, тя прави кичурите меки и бляскави. Нещо добро за този продукт е, че помага за възвръщане на контрола над неконтролируемите коси, тъй като ги укротява и улеснява сресването. Въпреки че е доста скъпа и опаковката е малка, не може да се каже, че резултатите, създадени от Keratin Deep Conditioner не са добри.

KEUNE, CARE KERATIN SMOOTH MASK

Ако използвате (прекалено много) стилизиране с топлина, Care Keratin Smooth Mask от Keune може да е вашият избор. Освен кератин, тази маска съдържа и провитамин В5 и маско от шеа, създавайки идеалното третиране за много дехидратирана коса. Все пак, тези, който имат къса и тънка коса, трябва да внимават, тъй като този продукт може да натежи на кичурите. Маслото от шеа, което е натурален UV филтър, добавено към тежката формула на Care Keratin Smooth Mask може да остави чупливата и наелектризирана коса отслабена. За щастие, този продукт рехидратира кичурите и подсигурява, че косата няма да се увреди от високите температури.