Как да се сдобиете с по-дълги мигли по естествен начин? Опитайте тези 3 изпитани метода

Много момичета мечтаят за дълги и гъсти мигли, но често трябва да положат повече усилия, за да се сдобият с този външен вид. Не се притеснявайте. С тези 3 лесни метода ще успеете да направите миглите 2 пъти по-дълги, гъсти и силни много бързо. Оказва се, че е възможно без изкуствени удължители.

За да се сдобиете с най-добрите резултати, трябва да следвате съветите ни. Състоянието на миглите ще се подобри само след седмица и те ще станат по-дълги постепенно. Веднъж, когато се сдобиете с желаните резултати, е добре да продължит процедурите, за да поддържате дължината и гъстотата.

Как да се сдобиете с по-дълги мигли по естествен начин?

Първи начин за сдобиване с по-дълги мигли: рициново масло

Рициновото масло е чудесен лек за къси мигли и е ценено още от миналото. То все още е прекрасен начин за издължаване на ресниците! Много момичета го избират вместо професионални серуми, защото е евтино, широко разпространено и ефективно. То прави миглите по-силни, по-малко податливи на изтъняване, по-тъмни и дълги. Може да се използва всеки ден, най-добре преди лягане. Използвайте четка от спирала или клечка за уши.

Втори начин за сдобиване с по-дълги мигли: серум за мигли и добавки

Ако рициновото масло не успее, тогава професионалните серуми за мигли са чудесна алтернатива. Ние препоръчваме Nanolash и Xlash. Те са на основата на невероятни съставки и затова са нежни дори и очите да са много чувствителни. Nanolash обещава да направи миглите ви по-силни до няколко дни и с 50% по-дълги след 30 дни. Ефектите от подобни професионални продукти се появяват бързо и са дълготрайни.

Добавките с биотин също си струват. Биотинът подсилва косата и стимулира растежа. Той подобрява състоянието на миглите, но и на веждите и ноктите. Ще видите подобрение след месец, но то си струва чакането!

Третият начин да се сдобиете с по-дълги мигли: нежност

Миглите и кожата около очите са много деликатни. Ето защо трябва да сме внимателни: никога не търкайте очите си при почистване на грима! Вместо това нежно притиснете памуче с мицеларна вода към клепача и оставете продукта да си върши работата. По този начин няма да причинявате повече физическо увреждане на миглите. Препоръчваме и да почиствате обстойно, защото остатъците от спирала могат да причинят дразнене на очите и накъсване на миглите, когато се оставят за през цялата нощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *