Всичко, което трябва да знаете за Rare Beauty от Селена Гомез

Козметичните брандове, лансирани от знаменитости, стават все по-популярни. Наскоро Селена Гомез се присъедини към този тренд, създавайки бранд, наречен Rare Beauty. Какво го отличава от другите компании? Какви продукти можете да намерите и откъде да ги закупите? На тези и други въпроси ще отговорим по-долу.

Rare Beauty – брандът с мисия

Във видеа, публикувани от Селена Гомез, както и на официалния сайт на бранда, ще откриете информация, че Rare Beauty е бил създаден, за да могат хората да спрат да се сравняват с другите и да започнат да празнуват колко уникални и красиви са самите те. Селена обяснява, че Rare в името не е просто съвпадение – то е, за да наблегне на премахването на идеалния и нереалистичен стандарт за красота, който се промотира силно в социалните мрежи.

Селена добавя също, че по-голямата част от живота й е преминала на стола за гримиране (заради естеството на работата й) и винаги е свързвала грима с приятно прекарано време. Тя отделя няколко години, за да създаде бранда си, въпреки че е знаела точно какво иска. Тя вярва, че гримът трябва да подчертава индивидуалната красота, а не да служи за създаване на копие на някой друг.

Какви козметики предлага Rare Beauty?

Основателят на бранда подчертава факта, че са искали да създадат козметики, които се сливат с кожата и са почти невидими. Следователно, ще можете да намерите много течни и доста уникални продукти като кремообразни сенки за очи и ружове, които изгледат като балсам за устни.

Течните хайлайтъри са налични в 8 нюанса. Те са много ефикасни и дори малка капка ще накара кожата ви да сияе.

Предлагат се също червила и гланцове за устни – като индивидуални продукти или в комплекти. Има 8 червила с копринено матов завършек.

Най-големият хит е фон дьо тенът в 48 цвята! Наистина е нещо ново на пазара и със сигурност всеки може да намери нюанс за себе си, който идеално да пасва на кожата му. Въпреки че са много леки, те предлагат прекрасно покритие и идеално хидратират. Освен фон дьо тен има и голяма колекция от коректори – също в 48 цвята и 3 тона: топъл, студен и неутрален. Официалният сайт на бранда предлага възможността да откриете идеалния за вас продукт.

Още козметики за очи са моливът за вежди с 2 страни и спиралата за мигли. Тук също можете да изберете измежду 8 цвята. Има и налична черен матова очна линия.

Интересното е, че брандът също предлага четки за коректор и сенки.

Както можете да видите, Rare Beauty ви позволява да се гримирате от началото до края!

Откъде можете да купите козметиките на Rare Beauty?

Можете да направите поръчка на официалния сайт на rarebeauty.com или на amazon.com. Когато стане възпрос за физически магазини, можете да посетите Sephora – козметиките са налични в много държави.

Rare Beauty подкрепя осведомеността за психичното здраве

Важен факт е, че брандът лансира специален Rare Impact Fund. Компанията си е поставила за цел да събере 100 милиона за 10 години, които ще бъдат посветени на подкрепата на психичното здраве в общности с недостатъчна помощ. На официалния уебсайт на марката можете да намерите отделен раздел със статии, контакти на експерти, както и безплатен контакт за хора с емоционален и психически стрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *