Кожата на лицето ви е червена и ,,ядосана“? Тествайте новият серум от Nanoil

Зачервяването и дразненето на кожата са много често срещани, резултат от недостатъчна защита от слънцето, груби козметични продукти или гени. В подобни случаи трябва да изберете правилните продукти за грижа, които ще подсилят и възстановят кожата ви. Новият серум от Nanoil е идеалният избор. Nanoil Anti-Redness е перфектен за кожата, която се дразни лесно, податлива е към розацея и е чувствителна.

Серумът е козметичен продукт, успяващ да проникне в най-дълбоките слоеве на кожата, което го прави страхотна процедура за всички видове дразнене: дори и то да е видимо по повърхността на лицето, но причинява увреждане и вътре. Серумите не само ни карат да изглеждаме по-добре, но и подобряват състоянието на кожата ни.

За кой тип кожа е най-подходящ Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Този продукт действа добре върху всеки тип кожа, страдаща от дразнене. Без значение от възрастта, пола или вида кожа, той ще донесе успокоение. Освен това е най-препоръчителен за податливата към розацея и чувствителна кожа, тъй като може да причини проблеми при ежедневната грижа – този серум има всичко, което е важно за подобряване на състоянието.

Какви компоненти можем да открием в този серум?

Идеалната селекция от съставки помага на серума да достави страхотни ползи за кожата. Формулата е богата на 4 растителни, натурални екстракта от:

  • липа за успокояване, облекчаване и освежаване на кожата, като в същото време добавя гладкост
  • шишарки от кипарис за облекчаване на възпалената кожа и за защита от допълнително дразнене
  • конски кестен за стягане на лицето и запечатване на кръвоносните съдове
  • Аюрведично растение, пунарнава, мощен антиоксидант, който предпазва кожата от външните фактори

Справяне с дразненето на кожата благодарение на Nanoil Anti-Redness!

Очевидно съставките са подбрани специално, за да се комбинират добре. Благодарение на тях продуктът доставя бързо успокоение и облекчава раздразнената кожа. Дори успява да намали възпалението, което вече е налице. Допълнителен плюс: дълготрайното използване създава филтър върху кожата, правейки я по-устойчива към дразнене без значение от причината.

Какви други ползи можете да очаквате?

Nanoil Anti-Redness Face Serum в допълнение предотвратява увреждане от свободните радикали и подсилва защитата от слънцето, забавяйки процеса на стареенето. На всичкото отгоре е много добър за подхранване и хидратиране на кожата и подобряване на тена.

Колко често да го използвате?

Може да се използва по 2 пъти на ден, но това зависи от нуждите на кожата. Ако искате да предотвратите нежеланото зачервяване и спуканите капиляри, тогава веднъж на ден е повече от достатъчно. Ако се борите с петна и паякообразни вени, най-добре е да го използвате по-често, за да разрешите проблема по-бързо.

Nanoil най-добър серум против зачервяване

Как да използвате Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Първо, трябва да изберете винаги да го използвате върху идеално чиста и тонизирана кожа. Нанесете го върху дланта си или директно върху лицето. Няколко капки са достатъчни. След това нежно масажирайте кожата. Можете да използвате и ролка за лице, ако нямате проблеми със слабите капиляри. Кожата попива серума за няколко минути. Накрая можете да нанесете обикновен крем.

Ако искате да прочетете повече за този продукт и да го поръчате, посетете www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *