Мечтаете си за сияйна кожа? Опитайте серум за лице с витамин С от Nanoil!

Ако търсите нещо, което да подобри външния вид на кожата ви бързо и да се справи с бръчките, доверете се на силите на витамин С. Нанасянето на това хранително вещество по лицето е лесен начин да се подмладите. Как? Витамин С намалява фините линии, справя се с отпуснатата кожа и предотвратява фотостареенето, което е един от факторите, допринасящ за ускореното остаряване на кожата.

Без съмнение добрите продукти за грижа, обогатени с витамин С, са начин да се сдобиете с безупречно и младолико лице. Nanoil Vit. C Face Serum ще ви помогне да си възвърнете жизнеността и красивия тон. Разгледайте серума за лице от Nanoil – топ избор за много жени по целия свят.

Витамин С в козметиките и ефекти върху кожата

Какво прави витамин С толкова ценен като съставка в козметиките? Оказва се, че е едно от малкото вещества, които успяват да разрешат множество проблеми: той изравнява тена, изсветлява пигментацията и тъмните петна, намалява бръчките, защитава от фотостареене, помага за изтриване на акнето и дори подсилва стените на капилярите, предотвратявайки паякообразните вени. Използвайте го редовно, за да забележите колко пълна с енергия, отпочинала и сияйна може да е кожата ви! Витамин С е коктейл на младостта без значение от възрастта на кожата.

Най-стабилното производно на витамин С

Ето и една изненада: не всички форми на витамин С, използвани в козметики, са ефективни. Дори l-аскорбиновата киселина, което е другото име на витамин С, не успява да повлияе на кожата по начина, по който бихме искали. Тя се разпада преди да проникне във вътрешния слой. Добрите новини са, че учените са успели да разработят най-добрата и стабилна форма на витамин С, която успява да дари с търсените резултати. Името й е 3-0-етил аскорбинова киселина и е приета за най-стабилната форма на витамин С в днешно време.

Серум за лице с витамин С от Nanoil. Важна информация

  • РАЗМЕР Серумът идва в стъклено шишенце, съдържащо 50 мл висококачествен озаряващ кожата продукт.
  • ЦЕНА Продуктът е ефективен и си струва; той доставя всички обещани ефекти на добра цена.
  • ПОДХОДЯЩ ЗА Серумът от Nanoil е подходящ за всички типове кожа на всяка възраст.
  • ФОРМУЛА Серумът е лек, течен продукт, без тежки масла; не се рони и не създава мазно чувство по лицето.

Съставки, използвани в серума за лице с витамин С от Nanoil и ефекта върху кожата

Серумът дължи високата си ефективност на простата и добре разработена формула, която съдържа 2 важни подхранващи вещества. Избирайки серума от Nanoil, вие можете да сте напълно сигурни, че формулата е свободна от филъри, които да пречат на ценният витамин да действа, както трябва. Кожата става по-светла и красива, главно благодарение на:

  • 3-0-етил аскорбиновата киселина – това е най-стабилната форма на витамин С на пазара, която е нежна и може да се нанася за подобряване на всички типове кожа, дори и хипер реактивната и чувствителната. Тя доставя бързи ефекти, включващи изравняване на тена и намаляване на бръчките. Чрез предотвратяване на фотостареенето и стимулирането на синтеза на колаген, 3-0-етил аскорбиновата киселина значително забавя стареенето.
  • Екстрактът от корен на пунарнава е силен антиоксидант, който се бори с оксидативния стрес и оставя кожата по-светла. Той успява да управлява меланина и предотвратява пигментационните петна.

препоръчван серум за лице с витамин С Nanoil

Серум за лице с витамин С от Nanoil. Обобщение

Nanoil Vit. C Face Serum бързо подобрява външния вид на кожата, оставяйки я по-озарена, спокойна и сияйна. Най-важните ефекти, постигнати с процедурите с витамин С от Nanoil, са:

  • хидратирана, копринено мека и приятна на допир кожа
  • блестяща кожа, която не е скучна
  • по-устойчива кожа без бръчки
  • равномерен тен и чиста кожа

За повече информация посетете официалния сайт на Nanoil: nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *