Най-добрият термозащитен спрей за коса? Разгледайте ТОП 5 продукта!

Търсите ли лек термозащитен спрей, който е достатъчно силен и ефективен, за да защити косата от разрушителния ефект на стилизирането с топлина? Това е чудесно, защото ще разгледаме 5 от най-добрите термозащитни продукти, които кичурите ви ще заобичат. Изберете един от тях и повече не се притеснявайте от сухотата, скучния вид и чупливостта. Кой термозащитен спрей си струва да тествате?

ТОП 5 Термозащитни спрейове за коса

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

Това е най-добрата козметика, направена, за да защитава косата по време на стилизиране. Увеличената устойчивост към високи температури се дължи на добре подбраните съставки. Една от тях – копринените протеини – добавят блясък и поддържат косата дисциплинирана, борейки се с наелектризирването. Същата съставка е отговорна за защитата на кичурите от UV лъчите и изключително високите температури (до 220 градуса). Nanoil Heat Protectant Spray също поддържа цвета на кичурите, предотвратявайки избледняването му. Това е многофункционален термозащитен спрей, подходящ за всички типове коса. Когато се разпредели равномерно, той създава изключително лек защитен слой, който не отнема от обема ни най-малко. Ако искате да научите повече за Nanoil Heat Protectant Spray, посетете nanoil.bg.

#2 Kevin Murphy Ever Smooth

Това е престижен термозащитен спрей, познат по целия свят. Създаден е, за да помогне на тези с неконтролируема и скучна коса, за да успеят да поемат контрола над кичурите. С Kevin Murphy Ever Smooth получавате дълготрайна защита срещу топлината, създадена от сешоара, пресата и машата. Козметиката помага за оформянето на прическата, укротявайки хвърчащите кичури и премахвайки наелектризирването. Подходящ е за тежка и тънка, както и деликатна коса с ниска порьозност, Kevin Murphy Ever Smooth е препоръчван от обикновените потребители и професионалните стилисти. Направен от натурални вещества като син и бял кипарис и лимонова трепетлика, този термозащитен спрей помага на косата да изглежда идеално през целия ден.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Популярен и високо оценен продукт, който прави косата бляскава и силна, но най-вече устойчива на прекалено излагане на силна топлина. Този лек спрей се препоръчва главно за фина и деликатна коса. Когато се нанесе, той сформира слой, помагащ на кичурите да останат гладки, лъскави, здрави и достатъчно силни, за да устоят на механичните повреди. Продуктът нямаше да е толкова ефективен, ако не беше така наречената полимерна технология. Сега само една козметика осигурява на чупливата ви коса – дори, когато е боядисана – дълготрайна защита по време на стилизиране с топлина.

#4 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Този термозащитен спрей е наличен в 2 размера. По-малкият е избиран често от тези, които планират да прекарат няколко дни на слънчево място и не искат да се връщат у дома с увредени кичури. Формулата съдържа растителни масла, които защитават косата от високите температури, заключвайки водата дълбоко в корените. Колко масла има? 6! Всички те увеличават еластичността, поддържайки хидратацията и укротявайки кичурите. Маслата оставят слой около косъма, който се справя с наелектризирването. Този ефективен спрей определено си струва да се тества, освен ако косата ви е мазна. Формулата е малко по-тежка, така че пасва на увредената и дехидратирана коса по-добре.

#5 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

Всеки познава добре този бранд. Термозащитният продукт от Kerastase всъщност е балсам за слаби и чупливи кичури, които често са изложени на стилизиране с топлина. Сформирайки силен защитен слой, Chronologiste Thermique Regenerant поддържа кичурите в безопасност и предпазва от агресори. Той също заключва хидратацията за по-устойчив и лъскав външен вид – без да лишава от обем! Екстрактът от джинджифил и стволовите клетки от еделвайс укрепват косата и предотвратяват цъфтежа. Сухата коса става гладка и по-контролируема.