Не сте доволни от шампоана си? Пробвайте мицеларен шампоан, подсилен с коприна

Миете косата си достатъчно честно, но все пак чувствате, че шампоанът, който използвате, не успява да премахне всички нечистотии от кичурите? Може да има няколко причини, но едно е сигурно – обикновените шампоани често се провалят.

Искате промяна? Вземете си шампоан от Nanoil – най-добрият мицеларен препарат за почистване, обогатен с течна коприна. Само след едно нанасяне ще почувствате колко гладка, лъскава и обемна е станала косата!

Чист скалп и коса. Защо е от значение?

Много хора използват няколко продукта за коса – не само, за да подобрят външния вид на кичурите, но и да улеснят стилизирането. Пълното премахване на козметиките е важно; в противен случай би било трудно да поддържате кичурите красиви и здрави. За съжаление повечето обикновени шампоани не почистват цялостно, водейки до заплетена коса. По-притеснителното е, че ако косата и скалпът не се почистват в дълбочина за по-дълъг период, това може да доведе до друг проблем: заболяване на скалпа. Гъбичките се наслаждават на натрупалите се козметики, които не са били отмити. Подобни остатъци също водят до себорея и пърхот. Накрая, те са основната причина за раздразнения на скалпа и неприятни кожни алергии.

Мицеларен шампоан от Nanoil. Чиста коса, която изглежда по най-добрия начин

Ако ви е писнало от плоската и заплетена коса, сменете сегашния си шампоан с продукт, направен, за да освободи скалпа и косата от нечистотии, както никой друг. Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo дължи прекрасното си действие на силата на мицелите – да, същите малки молекули, които са ни познати от препаратите за почистване на лице. Също като в козметиките за кожа, мицелите в шампоана привличат нечистотиите, праха, токсините и остатъците от козметики, така че успяват да възвърнат натуралната киселинност на косата. Защо това е важно? Тъй като така се предотвратяват гъбичките и се минимизира риска от себорея и сухота. Ефектът? По-обемна и бляскава коса, както и идеално чист скалп.

Мицеларен шампоан от Nanoil. Формула, водеща до сигурен успех

Мицеларният шампоан от Nanoil променя грижата за косата. Шампоанът, обогатен с коприна, съдържа смес от ценни съставки, които правят чудеса при всеки тип кичури: без значение от цвета, текстурата, къдриците или състоянието.

Споменатите мицели почистват и премахват нечистотиите, освобождават косата и скалпа от токсини и подсилват обема. Както името показва, този шампоан от Nanoil е направен от ценни копринени протеини, които видимо подобряват външния вид на кичурите, добавят блясък и ги изглаждат. Възстановяването и увеличаването на устойчивостта се постигат чрез пшеничните протеини, а ценното рициново масло премахва бактериите от скалпа. Всъщност това масло е също отговорно за подхранване и подсилване на цвета на кичурите.

мицеларен шампоан за коса Nanoil

Мицеларен шампоан от Nanoil. Ефектите, които сте търсили

Шампоанът с коприна от Nanoil предлага интензивна процедура за косата по време на измиване. Без значение дали кичурите ви са сухи, или използвате сешоар, ще забележите, че Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo оставя косата бляскава и гладка. Тъй като този продукт предотвратява заплитането, гребенът преминава гладко през кичурите, което очевидно има позитивен ефект – те спират да се накъсват! Това са резултатите, които търсите, нали? Можете да се насладите на красива коса още днес. Посетете официалния сайт на Nanoil – [nanoil.bg].

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *