Подхранващ и натурален Ghasel Maltese Honey Body Cream

Крем, който се абсорбира бързо, хидратира в дълбочина и осигурява много ценни витамини… Възможно е с Maltese Honey Body Cream от Ghasel.

Уморени ли сте от чакане на резултатите от други козметики? С Ghasel Maltese Honey Body Cream подобрението на тексурата на кожата ще е видимо след първото нанасяне. Предоставената от крема хидратация ще се задържи за 24 часа. Козметиката е лека и наситена като плътен лосион, което е идеалната комбинация, защото хидратира кожата в дълбочина без да оставя тежък слой по повърхността. Идеален е за дневна и вечерна употреба – подсилва енергията благодарение на витамините С, В12 и Е сутрин и служи за регенериране, успокояване и подхранване в дълбочина вечер.

Мед, масло от шеа и от авокадо – състав без тайни

Не е нужно да сте гений, за да видите как медът и козметиките работят добре заедно. Медът подобрява действието им, защото добавя много витамини, антиоксиданти и биолементи. Козметиките от Ghasel са на основата на мед от мащерка от Малта, съдържащ най-високата концентрация на витамин С, сравнено с другите видове мед. Страната е наричана ,,земята на меда“, заради голямото производство на този деликатес и ендемичните видове пчели, живеещи на острова.

Освен уникалния мед от мащерка има и други ценни съставки: масло от шеа, от авокадо, екстракти от невен и конски кестен, както и екстракт от корен на бяла ружа. Всички те позволяват да се погрижите за кожата по най-добрия начин през деня и нощта. Подхранващият Ghasel Maltese Honey Body Cream е източник на ефективни антиоксиданти, които се борят с признаците на преждевременно стареене – отпуснатата кожа, бръчките и дехидратацията.

Прекрасният розов цвят се дължи на комбинацията от приятно ухаещ мед и витамин B12.

Състав: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Honey, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Persea Gratissima Fruit Extract, Stearic Acid, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Cetearyl Glucoside, Parfum, Myristic Acid, Althaea Officinalis Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Maltodextrin, Glucose, Cyanocobalamin, Tocopheryl Acetate

Без консерванти, парабени, ГМО, силикони или изкуствени бои.

Ghasel Maltese Honey Body Cream е дефиницията за 100% натурални съставки

Този лек, но богат на ценни съставки продукт се абсорбира бързо без да оставя мазен слой. Maltese Honey Body Cream е направен за ежедневна грижа за зрялата, суха кожа. Малтийският мед и маслото от шеа правят кожата сияйна и елиминират дразненето и зачервяването. Тази нежна козметика доставя мигновено облекчение и приятно чувство на свежест – всичко се дължи на внимателно подбраните растителни съставки, които знаят как да се погрижат за тялото. Натуралните вещества са най-доброто, което можете да дадете на кожата си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *