Серум за лице с алое и бял чай от Nanoil. Силен продукт за разкрасяване

Най-добрият серум за лице? Само, ако е ефективен. Изборът е лесен: серумът за лице с алое и бял чай от Nanoil. Открийте колко силна е комбинацията от тези 2 съставки и влезте в света на ефективната грижа за кожата – бъдете в хармония с природата!

Някои хора делят козметиката на такава за 40-, 50- и 60-годишни. Други разделят на подхранване, подобряване на устойчивостта и хидратацията. Истината е, че има някои универсални продукти, които са подходящи за всички типове кожа и които успяват да се справят с няколко задачи наведнъж. Главният пример тук е серумът с алое и бял чай от Nanoil.

Серум за лице от Nanoil

Това е нов продукт, който превзе пазара. Серумът за лице от Nanoil се равнява на 4 отделни версии на лек и наситен продукт, който се грижи ежедневно за кожата по напълно нов начин, доказвайки, че професионалната и ефективна грижа няма нужда да е нито скъпа, нито сложна.

Когато посетите [www.nanoil.bg], ще можете да изберете измежду 4 серума, лансирани от Nanoil (50 мл): с витамин С, с ретинол, с хиалуронова киселина и с алое и бял чай.

Продуктът с алое и бял чай е най-добрият избор за тези, които разчитат на натурално подхранване, хидратация и регенерирани. Този серум е много лек и се справя чудесно със свободните радикали. Какви са другите предимства, които този продукт носи при ежедневно използване?

Алое и бял чай: дълбоко подхранващо дуо

Списъкът с компоненти на този серум е кратък, което е добре, защото се нуждаем от минимален брой концентрирани съставки, за да възвърнем естествената красота на кожата. Ето защо този продукт дължи разкрасителните си действия на тези 2 съставки:

  • Алое (Aloe Barbadensis Leaf Juice) е най-напред в списъка и е отговорно за доставяне на хидратация и регенриране; неговото pH е леко киселинно, което означава, че то успява да възвърне баланса; допълнително алоето почиства кожата, има антибактериален ефект, успокоява дразненето и защитава кожата от вредни фактори като слънце, токсини и свободни радикали.
  • Бял чай (Camellia Sinensis Leaf Water) е втората съставка, което означава, че белият чай дарява със също толкова ползи, колкото алоето; той е силен антиоксидант, който прави кожата по-устойчива на стареене, което й помага да остане младолика за по-дълго; допълнително той подхранва, намалява зачервяването и ревитализира.

Важно е да се добави, че съставът на Nanoil Aloe & White Tea Face Serum е изцяло натурален. Той не съдържа парабени, оцветители, изкуствени аромати или силикони.

Струва ли си серумът от Nanoil?

Определено, това е козметика, която ще се хареса на всеки, който е фен на професионалната грижа. Тя ефективно подобрява състоянието на кожата, което може да се забележи още през първата седмица. Ако търсите продукт, който да предлага качествени съставки и страхотни резултати, опитайте Aloe & White Tea Face Serum by Nanoil тъй като той:

  • подобрява нивата на хидратация на кожата
  • предпазва кожата от свободните радикали
  • успокоява дразненето и намалява бръчките
  • съживява кожата и я подхранва в дълбочина
  • изравнява тена на кожата и придава блясък
  • спира стареенето (справя се с преждевременното стареене)

Всички споменати цели могат да бъдат постигнати с този серум с алое и бял чай. Не е трудно! Продуктът идва с удобна стъклена пипетка – трябва само да използвате 1-2 капки и да ги масажирате в почистеното си лице сутрин и вечер. Само това е нужно, за да си възвърнете младостта и да съхраните красивата и устойчива кожа за по-дълго!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *