Уникален продукт! Подсилете блясъка на косата с Nanoil Liquid Silk Conditioner

Търсите ли начини как да подсилите блясъка на супер скучната и уморена коса? Знаем, че това може да се постигне за няколко секунди. Трябва просто да си вземете двуфазен балсам спрей с най-добрата течна коприна. Nanoil подсигурява, че кичурите ви няма да са лишени от блясък и красота! Вижте какъв е ефекта на двуфазния копринен балсам.

Какво прави коприната най-добрата съставка за подобряване на състоянието на косата?

Тя е една от основните съставки в косъма. Идвайки на второ място след кератина, коприната е чудесна съставка с доказано подсилващ косата ефект. Не само, че осигурява оптимална хидратация чрез съединяване на водните молекули, но и идеално подобрява състоянието и външния вид на косата. Трябва да имате такъв продукт в банята си!

Nanoil Bi-Phase Conditioner. Защо е най-добър?

Просто казано, той доставя най-добрите резултати. Отговорът е кратък, но е истина. Балсамът с течна коприна от Nanoil работи най-добре при скучна коса, нуждаеща се от подсилване на блясъка, подобряване на цвета и устойчивостта, но има и хидратиращ ефект. Коприната се оказва експерт без значение от типа кичури!

Този балсам съдържа най-висококачествената коприна: тъй като тя е течна, успява да проникне в косъма, работейки във вътрешните слоеве за по-силен и красив ефект. Течната двуфазна формула кара коприната да действа по най-добрия начин.

Nanoil Liquid Silk Conditioner – съставки

Искате ли да знаете за ефекта на коприната върху косата и за това какво друго се включва в двуфазния балсам от Nanoil? Освен очевидната съставка от името на продукта, която придава невероятен блясък и гладкост, балсамът от Nanoil съдържа рициново масло и пантенол. Тази комбинация дарява косата с всичко, от което тя се нуждае – от протеини, през емолиенти, до полезния витамин В5.

Интересен факт!

Коприната съдържа 2 важни протеина, които даряват с чудесни ползи: фиброин и серицин. Първият прекрасно задържа вода, докато другият работи като лепило, което свързва фиброиновите влакна заедно за супер гладка коса.

Балсам с течна коприна от Nanoil – много лесна употреба

Напръскайте по косата и сте готови. С няколко впръсквания балсамът равномерно се рапределя по косата чрез деликатен спрей. Използвайте го на мокра, измита с шампоан коса и нанасяйте повече пъти върху сухи кичури през деня. Идеален е за стилизиращ агент, доставяйки чудесен блясък и оставяйки косата гладка. Ефекта? Много гладка, бляскава, здрава коса. Този балсам е лек като перце и не натежава на косата, дори и тя да е податлива към омазняване.

изглаждащ балсам за коса Nanoil

От къде можете да си вземете Nanoil Liquid Silk Conditioner?

Посетете www.nanoil.bg и поръчайте двуфазен балсам с течна коприна. Прочетете повече за ползите от този продукт.

Възползвайте се максимално от Nanoil!

За да подобрите грижата на кичурите, проверете какви други продукти предлага Nanoil.

На официалния сайт можете да откриете различни видове леки двуфазни балсами, но и други качествени продукти: мицеларни шампоани, маски за коса, натурални масла и процедури. Подобрете състоянието на кичурите си с Nanoil!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *