Как да изберем перфектната спирала? Вижте тези продукти!

Спиралата е един от основните продукти за грим, които хиляди жени използват всеки ден. Не може да се отрече, че тя може да ви помогне да разкриете пълния потенциал на погледа си, както и да подчертае естествените ви мигли. Възниква обаче въпросът как да изберем перфектната спирала и кои продукти всъщност заслужават внимание?

Как да изберем най-добрата спирала? Ето нашите съвети!

Най-добрата спирала винаги трябва да осигурява ефективно действие. Трябва да имате предвид, че има много налични продукти, които могат значително да се различават един от друг по отношение на действието си. Можете да избирате от:

  • удължаваща спирала;
  • уплътняваща спирала;
  • извиваща спирала.

Разбира се, най-добре е всички тези свойства да бъдат капсулирани в един продукт. В същото време, за да изберете най-добрата спирала, трябва да посочите очакванията си и да разгледате внимателно миглите си:

  • твърде къси ли са и едва се виждат?
  • прави и твърди ли са?
  • тънки ли са и липсва ли им обем?

Отговаряйки на въпросите по-горе, всички вие ще знаете точно от какво се нуждаете най-много в грима си за мигли. Други аспекти, като издръжливостта на продукта или четката, зависят от конкретна марка.

Спирали, които наистина работят!

При избора на спирала всяка жена може да стигне до дилема. Разбира се, намирането на идеалната, докато на пазара продължават да се появяват нови и нови продукти, може да бъде доста трудно. Оказва се обаче, че няколко спирали наистина работят!

1. Спирала Nanolash

Kak da izberem perfektnata spirala

Спиралата Nanolash остава безспорен лидер в грима за очи и до днес. Това е първокласен продукт, който много бързо спечели признанието на жените по света. Потребителите ясно заявяват, че техният грим за мигли е бил толкова лесен за тях!

Спиралата Nanolash е продукт, който притежава перфектна четка. Изработена е от силикон и има страхотна форма. Това гарантира, че всяка мигла ще бъде идеално разделена и равномерно покрита с продукта. В допълнение, потребителите оценяват издръжливостта на спиралата Nanolash, която не се лющи и не се рони през деня.

Има два варианта на спиралата на уебсайта на марката, от които можете да си изберете:

Това означава, че всяка жена може да избере продукта, който отговаря перфектно на нейните нужди.

2. Спирала Lashcode

Спиралата Lashcode е друг забележителен продукт. Това е спирала за удължаване и сгъстяване. Тази спирала е еднакво популярна сред жените и може да се похвали с много положителни отзиви.

Да започнем с факта, че Lashcode Mascara притежава перфектна силиконова четка. Разделя брилянтно миглите и не оставя никакви бучки по тях. Допълнително предимство със сигурност е, че спиралата Lashcode се справя добре при излагане на малко по-високи температури. Потребителите не съобщават, че продуктът се е размазал, станал на шупли или се е излющил, дори след цял ден носене.

3. Спирала Clinique Naturally Glossy 

Clinique Naturally Glossy е спирала, която трябва да осигури видимо по-дълги и плътни мигли. Потребителите отбелязват, че са постигнали желания ефект след първото приложение на продукта. Допълнително предимство при тази спирала е гъста и добре оформена четка. Позволява умело да покриете дори късите мигли в ъгълчетата на очите.

За съжаление проблемът със спиралата Clinique Naturally Glossy се оказва дълготрайността на продукта. Потребителите посочват, че в края на деня са се борили с грозните остатъци от спиралата върху горните си клепачи. Спиралата също има тенденция да се лющи няколко часа след нанасянето.

4. Спирала Bobbi Brown Extreme Party 

Спиралата Bobbi Brown Extreme Party също е продукт за удължаване. В същото време постигането на ефект на дълги мигли е възможно само след нанасяне на втори слой спирала. В случая обаче доста течната консистенция се оказва най-големият проблем на спиралата Bobbi Brown Extreme Party, тъй като значително удължава времето за съхнене.

Четката е доста правилно оформена. Притежателките на по-увиснали клепачи също се правят с нея. Що се отнася до дълготрайността на самия продукт, тя е по-скоро средна. За съжаление, тази спирала е склонна да се лющи и размазва, особено когато е изложена на по-високи температури.

Това е краят на класацията ТОП 4 на продуктите, които се открояват от останалите. Спиралата Nanolash остава лидер, тъй като осигурява изключително качество и издръжливост. Можете сами да тествате избраните спирали и да видите дали наистина можете да ги съобразите с вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *