Тези продукти осигуряват извити и повдигнати мигли. Най-новата класация на комплектите за извиване и ламиниране на мигли

Използването на извивачка за мигли заедно с грим ежедневно може да отнеме много време. Не е необходимо да се отказвате от натуралните си мигли, за си починете от тази рутина. Това е възможно благодарение на извиването и ламинирането на мигли. Колко време отнема ламинирането на мигли, какво е извиването на мигли и как да извършите тези процедури у дома? Следващото класиране включва най-добрите комплекти, които ще направят това възможно.

Какво е извиване и ламиниране на мигли? Основна информация

Красивите процедури, които позволяват трансформация на миглите, са познати от дълго време. Козметиците ги изпълняват от години и те са популярни не само сред младите жени. Това важи и за извиването и ламинирането на мигли, които до скоро бяха известни като къдрене на мигли.

Изключително извити и повдигнати натурални мигли. Това е целта на извиването на мигли. Козметиците използват специално създадени продукти, които съдържат, наред с други съставки, кератин. По този начин – чрез разтваряне и след това създаване на нови кератинови връзки – е възможно да се промени формата на косъма. Какво представлява ламинирането? То удължава ефектите, постигнати чрез извиването.

Какви са резултатите от ламиниране на мигли? Подхранени и хидратирани мигли. Те също стават по-тъмни и видимо по-плътни. Освен това миглите са по-меки и копринени. Това подобрява не само външния им вид, но и вашето удобство. С такива мигли е много по-лесно да нанесете грим, тъй като продукти като спирала издържат много по-дълго върху тях.

Комплекти за извиване на мигли – класиране на най-интересните продукти

Пазарът в момента е наситен с интересни комплекти за ламиниране на мигли. Класацията включва някои от най-добрите, които ще работят перфектно за всяка жена. Комплектите, включени в него, се отличават по аспекти като цена, качество на продуктите, продължителност на ламинирането или брой на наличните приложения.

Ето няколко думи за това как изглеждат и работят най-добрите комплекти за извиване и ламиниране на мигли, които ви позволяват да ги изпълнявате сами у дома.

1. Nanolash Lash Lift and Lamination Kit

nanolash lash lift kit

10 възможни приложения и резултати, които се задържат до 8 седмици. Това е, което предоставя професионалният комплект за ламиниране на мигли от Nanolash. Марката помага на жените да се грижат за миглите си от години, предлагайки висококачествени продукти за грим и грижа. Комплектът за извиване и ламиниране на мигли не е изключение. Това е чудесен комплект, състоящ се от продукти с много добри формули и висококачествени аксесоари. По този начин предоставя всичко необходимо за извиване и ламиниране на миглите.

При избора на Nanolash Lash Lift Kit, получавате следните продукти и аксесоари:

  • 10 сашета с активатор
  • 10 сашета с неутрализатор
  • 10 сашета с кератинов бустер
  • лепило за извиване на мигли
  • 3 двойки силиконови пръчки (размери S, M и L – могат да се изрязват)
  • 3 специални гребени

Съдържанието на комплекта е напълно достатъчно за до 10 приложения. Ефектите от използването на включените продукти продължават до 8 седмици и са възможни благодарение на комбинацията от отлични подхранващи съставки. Продуктите включват хидролизиран кератин, ланолин, аргинин, пантенол, коприна, както и много масла, полезни за косъма. Сред тях са маслиново масло и кокосово, масло от гроздови семки и абисинско масло. Комплектът също е на сравнително ниска цена и има интересен дизайн. Продуктите идват в елегантна бяла кутия.

2. Elleebana Lash Lift – стартов комплект за извиване на мигли

Професионален комплект за извиване на мигли, който позволява до 60 приложения? Това предлага марката Elleebana. Въпреки това, той е отличен избор най-вече за професионални козметици. Комплектът включва 15 двойки сашета с активатор и неутрализатор.

С правилното използване, всяко от тях позволява да извършите до 4 ламинирания (общо 60), при условие че са изпълнени в кратък интервал. При използване у дома, комплектът обикновено е достатъчен за около 15 приложения. Излишните продукти в отворени сашета не могат да се съхраняват няколко седмици, което е толкова, колкото продължават резултатите от ламинирането.

Ефектите от прилагането на комплекта включват силно извити мигли, независимо от дължината им. Комплектът включва продукти за подобряване на формата им, лепило, пяна за премахване, както и доста полезни аксесоари. Производителят също така е включил метален апликатор, четка и силиконови пръчици. Получавате също и инструкция с картинки. Благодарение на това, никоя жена няма да има проблеми с правилното прилагане на продуктите за извиване. Трябва да се добави, че този комплект е сравнително скъп и определено не е най-добрият избор за някой, който тепърва започва с ламинирането на мигли.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Какво ще кажете за ламиниране на мигли за по-малко от 15 минути? Точно това предлага комплектът за извиване на мигли от марката RefectoCil. Производителят е създал специална формула, която позволява извиването на миглите да се извършва за рекордно кратко време. Формулите за фиксиране и неутрализиране съдържат колаген и цистеин, което позволява ключовите стъпки на цялата процедура да се завършат само за 13 минути. Това време не включва подготовката за ламинирането.

Въпреки краткото време, резултатите не са компрометирани. Комплектът осигурява извити и повдигнати мигли за много седмици. За тази цел се използват специални формули и аксесоари, включени в комплекта. Включени са две козметични четки, две мини купички и инструмент за извиване на мигли. Комплектът се предлага в стилна козметична чанта, която улеснява съхранението.

4. Fleeky Lashlift Kit

Ниска цена, хубава опаковка и богато снабден с аксесоари комплект. Fleeky Lashlift Kit е чудесен подарък за жена, която иска да се грижи за естествените си мигли или като начало на приключение с извиването и ламинирането на мигли. Комплектът включва необходимите продукти за извиване на мигли, две двойки силиконови ролки (размери S и M), лепило, две четки за мигли, два гребена и четири инструмента за нанасяне на различните продукти.

Ефектът от извиването и ламинирането с този комплект трае до шест седмици. Недостатъкът на комплекта е броят на възможните приложения. С Fleeky извиването и ламинирането може да се извърши 2 до 4 пъти. За заинтересованите в тази марка, има по-скъпа и по-голяма версия, която позволява 5 до 10 ламинирания.

5. Thuya Eyelash Lift Kit

Силно извити мигли до 8 седмици плюс перфектно поддържани вежди? Комплектът за извиване на мигли от марката Thuya осигурява това. Производителят е създал многофункционален комплект, който може да се използва както за вежди, така и за мигли, като всеки продукт е в опаковка от 15 милилитра. По този начин могат да се извършат десетки приложения.

Комплектът позволява постигане на извити и повдигнати, както и по-тъмни и визуално по-плътни мигли. За да постигнете това, е необходимо да нанесете всяка от формулите в правилния ред. Аксесоарите, включени в комплекта, също ще помогнат при извършването на ламинирането. Те включват една двойка силиконови ролки с размер M и дървен инструмент.

Повечето аксесоари също ще бъдат полезни за ламиниране на веждите. Затова този комплект е идеален за жена, която обича да се грижи за себе си комплексно, но предпочита да не купува прекалено много продукти.

Стъпка по стъпка – Как да извършите извиване и ламиниране на миглите бързо у дома?

След като получите комплект за извиване и ламиниране на мигли, е време да го използвате правилно. За щастие, тази процедура не е толкова трудна и не изисква специални умения. Въпреки това, трябва да не се забравя, че не всяка жена може да се справи с нея. Изисква се стабилна ръка и малко търпение, за да се уверите, че ламинирането на мигли отговаря на очакванията ви.

Най-добре е да започнете с разопаковане на всички продукти, включени в комплекта. По този начин можете да избегнете ненужно търсене на продукти или аксесоари по време на самото ламиниране. В допълнение към тези в комплекта, ще бъдат полезни още два продукта – шампоан за мигли и вежди и препаратор за почистване на грим без масло. Те ще бъдат необходими в самото начало.

Извиването и ламинирането на мигли трябва да започне с почистване на миглите и веждите. Шампоанът и препаратът за почистване ефективно ще премахнат остатъците от грим или продуктите за грижа. След като миглите са чисти, е време да се използват силиконовите ролки, включени в почти всеки комплект за извиване и ламиниране на мигли. Те могат да бъдат подрязани, ако е необходимо, и след това внимателно нанесени върху клепачите.

Ролките са на мястото си? Време е да ги покриете внимателно с лепило. След това трябва да срешете миглите върху силиконовите ролки. Докато го правите, не забравяйте да отделите всяка мигла внимателно. Сега е време да нанесете продуктите. Комплектът за домашно ламиниране на мигли, като правило, съдържа две до три различни продукта, без да се брои лепилото. Винаги е необходимо да се нанасят в правилния ред.

Първо се нанася активаторът. Точното име може да зависи от производителя. Въпреки това, целта на този продукт обикновено е сходна. Неговата цел е да разтвори кератиновите връзки и да отвори кутикула на косъма. Продуктът трябва да се нанесе според инструкциите на производителя и внимателно да се отстрани след определен период от време. Същото се повтаря за следващите формули.

След като използвате всички продукти, включени в конкретен комплект за домашно ламиниране на мигли, просто трябва да премахнете силиконовите ролки от клепачите. В допълнение, миглите могат да се срешат с гребенче, предназначена за тази цел. По този начин те ще бъдат повдигнати, извити, както и по-копринени и подхранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *