Спирала Lashcode – бъди красива!

Гримьорите са добре запознати с факта, че безупречните мигли са нещото, което показва, че работата им е завършена. Без добра спирала, няма да има цялостно стилизиране. Спиралата е козметичен продукт, който финализира перфектно целия грим, поради което е от решаващо значение да изберете такъв продукт, който да бъде не само издръжлив и надежден, но и да осигурява по-деликатен и естествен вид на миглите.

Каква е тайната на добрата спирала?

Козметичният пазар изобилства от различни спирали, но само няколко от тях са емблематични. Как да изберем такава, благодарение на която миглите да станат красиви и да привличат вниманието на другите? Най-добрата спирала не просто покрива миглите перфектно, но и се грижи за тях.

Несъмнено, миглите изискват внимание в същата степен, както цялото ни тяло. Затова съвременните спирали са изработени така, че да не се фокусират единствено върху това да правят перфектно покритие, а и да подхранват всяка мигла с вещества, които подобряват външния вид и стимулират здравословния растеж.

Lashcode – тайната на красивите мигли е разкрита

Спиралата Lashcode впечатлява с това, че е наистина добре обмислен продукт – от А до Я. Тя е създадена така, че да се грижи за доброто състояние на миглите, като ги подсилва и удължава. Има качествен състав, който регенерира, а формулата й покрива миглите със слой от сатен. Освен това, всички мигли са разделени, което допринася за “ефект на милиони мигли”. Плътни, дълги и дръзки, и още по-важното, здрави мигли, покрити с широк спектър от висококачествени съставки, които регенерират и стимулират растежа.

Идеалната четка на Lashcode – лесно нанасяне

Прецизният апликатор на Lashcode е една от тайните, благодарение на които миглите се сдобиват със зрелищен вид. Само с един слой, малките и къси мигли стават красиви и по-подчертани, удължават се и са прецизно разделени, без да се наблюдават бучки или лющене, нито зацапване на клепачите. Благодарение на ергономичната четка, гримирането става изключително лесно, защото апликаторът достига до всяка мигла. Така спиралата осигурява “ефект на широко отворени очи” и кокетно извити мигли.

Lashcode – формулата на красотата

Наистина е трудно да се намери друга спирала, която, подобно на Lashcode, да бъде трайна и надеждна, и в същото време деликатна. Спиралата изненадва с добре съчетан състав, чиято основна роля играят черните пигменти от висок клас, както и подхранващите вещества от изключителното качество, които са напълно естествени и предпазват всяка мигла от увреждане. Същите съставки се грижат и за изглаждане на миглите и им придават еластичност, което пък противодейства на прекомерното опадане. Lashcode е уникална спирала, тъй като не само възстановява, но и стимулира растежа на миглите. Така те стават по-красиви с всеки изминал ден.

17 Коментара “Спирала Lashcode – бъди красива!”

 1. Катиее

  Най-добрият грим не е нищо без удължени и подчертани мигли.

  Отговор
 2. Uttered_Word

  По мое мнение това е най-добрата спирала, която имах възможност да използвам. И това се отнася за нейната дълготрайност, цвят и невероятен ефект, който създава върху миглите

  Отговор
 3. SadSong

  Харесва ми, че тази спирала е наистина дълготрайна, остава върху миглите по цял ден и все пак се премахва лесно, а не е нужно да прекарате векове, търкайки очите си, за да почистите

  Отговор
 4. Каролин90

  това е първият път, в който чувам за тази спирала и вече искам да я използвам :D

  Отговор
 5. Александра_

  Това е много добра козметика с високо качество. Използвам я от около месец и забелязах, че миглите ми са в по-добро състояние. Аз съм много удовлетворена.

  Отговор
 6. Диги161

  Прекрасна четка! Разделя миглите перфектно, дори когато са покрити с допълнителен слой спирала. Те остават разделени и извити

  Отговор
  • Lissa

   Силиконовите четки са най-добрите

   Отговор
   • Диги161

    аз не разбирам какъв е този шум около силиконовите четки, те изобщо не ми служат добре. Мога да разделям миглите си само с помощта на обикновена четка за спирала.

    Отговор
 7. Неса

  Видях съм само думи на възхищение, но не споделям този ентусиазъм. Добре, удължава миглите и ги прави по-гъсти, но не забелязах да подобрява състоянието им

  Отговор
  • Маргарет1984

   може би просто не е подходяща за вашите мигли – виждам разликата. Имам по-силни мигли, вече не са чупливи и не опадат както преди

   Отговор
 8. mon_a

  това не е обикновен балсам за мигли – това е спирала. тя трябва да покрие миглите. Има вещества, които се грижат за миглите и ги подхранват, но ако вашите мигли са наистина увредени, тогава по-добре си купете добър серум.

  Отговор
 9. несъмаз

  Най-важното във всяка спирала е да подчертае очите, не да подхрани миглите.

  Отговор
 10. малка-черна-рокля

  Тя удължава миглите и ги сгъстява, а ефектът върху долния клепач е просто невероятен :) Предполагам, че това е благодарение на четката, която преминава през всяка мигла. Изключителна спирала.

  Отговор
 11. Парис

  Невероятен цвят ;) Знам, че всички черни спирали трябва да са еднакво черни, но не са. Lashcode има много тъмен и матов черен нюанс. Не е нужен повече от един слой, за да видите разликата :)

  Отговор
 12. Евелин

  С У П Е Р!!

  Отговор
 13. Eva89

  Изпробвах тази спирала и е добра, но не съм сигурна дали ще си купя друга, защото мисля, че може да намеря подобна спирала за по-малко пари

  Отговор
 14. Саниголд

  Определено се придържам към тази спирала, защото дори и ако успея да намеря козметика, която сгъстява и удължава миглите, подобно на Lashcode, аз съм сигурна, че списъкът на съставките ще бъде различен и няма да бъде толкова издръжлива

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *