Night Mask с хиалуронова киселина и аргирелин от Yasumi

Beautiful Morning Regenerating Night Mask е продукт от Yasumi – марка, която се намира в почти всички салони за красота и СПА центрове. Гарантираща необходимото овлажняване, с подмладяващи свойства и възстановяваща жизнеността на кожата маска за нанасяне през нощта – наскоро бе нейната премиера, но вече задоволи всички потребители по света.

За кого?

Маската за през нощта с хиалуронова киселина от Yasumi е козметичен продукт за грижа за кожата, подходяща за всеки тип кожа, въпреки че се справя и с проблемите на по-зрялата кожа с първи белези на стареенето и кожа, която е податлива на образуване на бръчки.

Как действа?

След нанасяне на маската за лице с хиалуронова киселина и аргалин от Yasumi, кожата е забележимо овлажнена, тонизирана и омекотена. Идеалните регенериращи свойства на маските на Yasumi са ефект от осъвършенстван състав и подходяща формула на продукта. Производителят изброява няколко основни ефекта от редовната употреба на Beautiful Morning Regenerating Night Mask от Yasumi.

  1. Дълбоко овлажняване.
  2. Видимо изглаждане на бръчките.
  3. Регенериране на кожата отвътре.
  4. Кожно тонизиране.
  5. По-гладка и по-мека кожа.
  6. Покриване на първите белези на стареенето.

Какъв е съставът?

Beautiful Morning Regenerating Night Mask от Yasumi е тубичка от 31 мл, която комбинира две главни съставки: аргилин и хиалуронова киселина.

Хиалуронова киселина – осигурява подходящо овлажняване на кожата, а освен това има позитивно въздействие върху колагеновите фибри и елиминира бръчките.
Аргирелин – е много ценена подмладяваща съставка, алтернатива на инжекции с Ботокс, така че изглажда бръчките и предпазва от мускулни крампи.
Fucogel – гарантира дълготрайно и дълбоко овлажняване, благодарение на създаването на предпазен слой, който защитава епидермиса от загуба на вода.
Глицерин – поддържа свързването на водата в дълбоките слоеве на кожата, което има влияние върху действителното ниво на хидратация и осигурява копринено гладка кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *