Sanex Dermo – Козметика за нежна грижа за кожата

Безопасни и ефективни продукти за всеки тип кожа, това ще осигури хидратация и ще възстанови здравето на кожата? Това е предложението на Sanex, марката, която от 30 години създава усъвършенствани формули за продукти с идентични съставки като тези, които се намират в истинската кожа. Sanex Dermo са продукти за грижа за тялото, създадени за комплексна защита на стратум корнеум. Какво има да предложи марката? Как действат продуктите на Sanex?

Душ гелове и антиперспиранти за здрава кожа

Главната задача на продуктите Sanex е да поддържат естествената защитна бариера на кожата. Здравата кожа се нуждае от ежедневна грижа за поддържане на подходящо състояние. Душ гелът и антиперспирант на Sanex са линия продукти за ефективна грижа за кожата, благодарение на сигурна формула. Съставът на продуктите на Sanex е базиран главно на нехимични субстанции, които присъстват в истинската кожа. Целта на използването на продуктите на Sanex е да осигурят оптималното функциониране на кожата.

Дълбоко овлажняване

Козметичните продукти на Sanex Dermo гарантират подходящо овлажняване на кожата. Здравата кожа се нуждае от хидратация, затова Sanex се грижи за нужното ниво вода в кожата чрез естествени хидратиращи субстанции. Добре подбраните съставки гарантират, че Sanex Dermo ще задържа водата в кожата, благодарение на способността да привлича частиците й. Това повлиява на кожата, като я прави по-мека и по-гъвкава.

Алкално-киселинен баланс

Продуктите на Sanex са страхотно средство за осигуряване на балансирано pH на кожата. Кожата е леко киселинна, така че използването на алкална или неутрална реакция, и дори по-твърда вода, може да наруши алкално-киселинния баланс. Душ гелът на Sanex Dermo е продукт с лека киселинна реакция спрямо естественото ниво на киселинност на кожата и употребата му може да възстанови pH.

Комплексна защита

Формулата на Sanex Dermo осигурява на кожата ключови подхранващи съставки, които гарантират подходяща грижа за кожата и я подсилват. Продуктите на Sanex са разработени така че да са взаимно полезни на кожата и да увеличават нейната естествена издръжливост срещу вредни фактори, като бактерии и микроби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *